Noutăți și comunicate

Programul concertului NEGATIVE PLANE si MALTHUSIAN in Flying Circus Pub

11 iulie 2015
Programul concertului NEGATIVE PLANE si MALTHUSIAN in Flying Circus Pub
Marti, 21 iulie 2015, NEGATIVE PLANE (SUA), nume cult pe scena black metal internationala vor veni in premiera in Romania pentru un concert exclusiv ce se va desfasura la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub in cadrul turneului “The One and The Many”. Alaturi de acestia pe scena clubului vor mai urca si MALTHUSIAN (Irlanda) una din cele mai promitatoare trupe din scena internationala de metal.Programul concertului va fi urmatorul:
  • 20.30 - DOORS OPEN
  • 21.30 - 22.30 - MALTHUSIAN
  • 22.45 - ____ - NEGATIVE PLANEBiletele pentru concertul din Flying Circus Pub pot fi achizitionate in seara concertului, de la intrare la pretul de 20 RON.

In cadrul concertului va exista si un stand de CDuri si tricouri.
Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/796015747148330/NEGATIVE PLANE
https://www.facebook.com/pages/NEGATIVE-PLANE/109271222488206

Trupa a fost infiintata in anul 2001 in Gainesville, Florida. Primul album de studio “Et In Saecula

Saeculorum” a fost lansat in anul 2006 de casa de discuri Ajna Offensive, album ce a fost foarte bine primit de scena underground din intreaga lume.

“Stained Glass Revelations” urmatorul album de studio a fost lansat in anul 2011 de cei de la Ajna Offensive in SUA si Invictus Productions in Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=8x2wev_Jgy4MALTHUSIAN
https://www.facebook.com/malthusianDM

Desi doar cu doua EP-uri lansate pana in prezent (“MMXIII” – 2013, respectiv “Below the Hengiform” – 2015) irlandezii au reusit sa starneasca un interes crescut in Europa, review-urile primite din partea revistelor de specialitate fiind foarte bune.

Cu un turneu european sustinut in luna Aprilie a acestui an alaturi de Altar of Plagues si aparitii pe scenele unor festivaluri precum Hell’s Pleasure Metalfest, Black Flames of Blasphemy etc trupa vine in Romania pentru prima data la Cluj Napoca in 21 Iulie.

Un aspect interesant in legatura cu irlandezii de la MALTHUSIAN este ca o parte din membrii trupei mai activeaza in trupe precum Mourning Beloveth, Altar of Plagues si Dread Sovereign.

https://www.youtube.com/watch?v=v60zYQ8M-y4


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top