Noutăți și comunicate

Programul concertului Nazareth si Aura la Hard Rock Cafe

22 august 2014
Programul concertului Nazareth si Aura la Hard Rock Cafe
Vineri, 22 august 2014,  legendara trupa scotiana Nazareth va canta la Hard Rock Cafe din Bucuresti. Invitatii speciali ai serii sunt Aura.

Accesul publicului este permis incepand cu ora 20:00 iar Aura va urca pe scena la ora 21:30 pentru un show de minim 60 de minute. Apoi, Nazareth va vor canta si incanta cu hituri precum Love Hurts sau Dream On in cadrul unui show care sigur va va aminti de zilele de glorie ale muzicii bune.Biletele cu loc sunt sold out asa ca mai gasiti bilete fara loc la pretul de 60 de lai pana la ora 18:00, pe http://www.iabilet.ro . La intrare, biletele vor costa 70 de lei. Posesorii de bilete Vip + Meet And Greet vor avea parte de intalnirea cu trupa la ora 22:00. Punctul de intalnire este pe partea dreapta a scenei la intrarea in backstage.

Daca ti-ai dori nu ai putea sa inventezi istoria acestei trupe! In varful carierei sale, Nazareth au vandut milioane de albume si zeci de milioane de bilete, niste adevarati pionieri ai rockului deveniti legende. Ca majoritatea numelor mari din muzica, Nazareth are origini umile, incepand sa cante prin cluburile scotiene la sfarsitul anilor 60 si reusind ca in doar cativa ani sa scoata un album care pana si in zilele noastre reprezinta o referinta clara pentru orice ascultator de rock: Hair of The dog, probabil cel mai cunoscut album al trupei, album ce a inspirat trupe precum Guns N Roses.

Pete Agnew a declarat "Exact inainte ca Guns N Roses sa se destrame, am avut sapte concerte in California si ei au venit la absolut toate. Nazareth sau Aerosmith au fost pentru ei exact ceea ce au reprezentat Beatles si Rolling Stones pentru noi. Mai mult, Axl Rose ne-a invitat sa cantam Love Hurts la nunta sa".

Vino pe 22 august sa asculti pe langa celebra "Love Hurts" piese precum "Dream On", "Hair Of The Dog", "Holly Roller", "Sunshine" sau "Miss Misery" alaturi de trupa care a scris istoria rockului international !

Un eveniment BestMusic, promovat de Metalhead si recomandat de Rock Fm si Sunete


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă