Noutăți și comunicate

Programul concertului Naxatras din Quantic Club, prezentat de SoundArt

19 octombrie 2023
Programul concertului Naxatras din Quantic Club, prezentat de SoundArt
Va reamintim ca NAXATRAS din Grecia va urca pe scena clubului Quantic pe data de 20 octombrie 2023, pentru o noua portie sanatoasa de stoner/hard rock/prog-psihedelic. Seara este completata de prezenta grecilor de la Desert Monks si a romanilor de la Green Prophet.

Concertul grecilor face parte din turneul PARALLEL REALMS TOUR 2023, concentrat pe 10 orase est-europene.

Biletele se gasesc in reteaua iabilet.ro. la urmatoarele preturi:
- Presale I: 60 de lei
- In ziua concertului: 80 de lei

Programul concertului:
18:30 - acces public
20:00 - Green Prophet
21:00 - Desert Monks
22:10 - Naxatras

DESPRE NAXATRAS

Naxatras este o trupa de hard-rock psychedelic din Grecia.

Stilul trupei imbina psihedelicul cu notele groove, riffuri grele si solouri de chitara melodioase si ample, toate piesele formatiei avand un puternic impact sonor din anii ’70.

Trupa s-a infiintat in anul 2012, iar in 2015, au inregistrat primul lor album. In etapele de inregistrare/mixare/masterizare ale albumului au fost folosite doar echipamente analogice si toate piesele au fost interpretate in intregime live intr-o singura zi.

„Naxatras” a devenit una dintre cele mai de succes lansari ale genului si a primit o larga apreciere din partea criticilor si a publicului. In 2016, au lansat al doilea album, intitulat „II”, precum si un EP.

In 2017, au lansat single-ul „All the Stars Collide Into a Single Ray” si au inregistrat al treilea album, folosind tehnici complet analogice si live. Albumul „III” a fost lansat in 2018, urmat de un material live captat intr-un concert sold-out din Atena, care a avut loc la locatia emblematica “Gagarin 205”.

Pentru al patrulea material de studio, Naxatras l-a recrutat pe multi-instrumentistul Pantelis Kargas pentru clape si sintetizatoare. Artwork-ul este o creatie a apropiatului colaboratorului de lunga durata, Chris RW, care a semnat grafica tuturor albumele lor. „IV” a fost lansat pe 25 februarie 2022.

Trupa si-a dezvoltat o reputatie pentru spectacole live pline de energie, combinand elemente de rock psihedelic/progresiv, stoner, funk, jazz, muzica electronica alaturi de estica trippy/psihedelica pentru a realiza o stimulare deplina a simturilor.

Au facut numeroase turnee si au concertat in majoritatea tarilor europene, inclusiv festivaluri precum Desertfest, Ozora si Dunajam si un turneu in Australia.

Omega Madness de pe cel mai recent album https://youtu.be/WVlr2gP5jas

Linkuri:
https://www.facebook.com/naxatras
https://www.naxatras.gr/
https://naxatras.bandcamp.com/

DESPRE DESERT MONKS

Desert Monks s-a format la sfarșitul anului 2015 la Atena, Grecia, cu scopul de a imbina o serie de aspecte muzicale sub un sound familiar imbinat cu elemente noi care sa ii ofere unicitate. Muzica lor se incadreaza la Alternative Rock si subgenurile sale, cu prezenta discreta a elementelor care deriva din preferintele si influentele fiecarui membru.

Asculta Mermaid Soup: https://youtu.be/pJWsUlOJBDM
Pagina oficiala de fb: https://www.facebook.com/desertmonks
Cel mai recent album: https://desertmonks.bandcamp.com/album/sympan

DESPRE GREEN PROPHET

Green Prophet este o trupa de stoner/alternative metal din Bucuresti, ce amesteca elemente cu influente din diverse sfere muzicale. Piesele Green Prophet te poarta intr-o calatorie psihedelica si hipnotica, uneori prin universuri intunecate, cu transmiterea necesitatii acceptarii propriilor emotii si cedarea controlului in fata acestora. Pana in momentul de fata, trupa a lansat trei piese pe platformele de profil: “Vasal”, “Deluviu” (inclusiv clip video) si “Memento Mori”. In plus se lucreaza intens la finalizarea unui album de studio.

Asculta Deluviu: https://youtu.be/VzUooSdVFkU
Pagina oficiala de facebook: https://www.facebook.com/greenprophet.band

Pagina evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/252300920859009/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top