Noutăți și comunicate

Programul concertului Hidden in the Basement si As I Fall de miercuri

18 martie 2018
Programul concertului Hidden in the Basement si As I Fall de miercuri
Miercuri, 21 martie, trupa greceasca Hidden in the Basement revine in Bucuresti. In deschidere: As I Fall (metalcore/Bucuresti).

Hidden in the Basement este una din cele mai talentate formatii balcanice din noul val de southern stoner rock. Pornind la drum in urma cu 11 ani, grecii de la Hidden in the Basement au avut parte de-a lungul anilor de cele mai entuziaste recenzii pentru cele doua albume lansate pana acum, iar datorita concertelor impecabile, Hidden in the Basement au fost alesi sa deschida pentru formatii grele, precum Karma to Burn, Orange Goblin, Burst, Clutch, Septic Flesh, Rotting Christ sau Sepultura.

As I Fall e o trupa de metalcore care activeaza pe scena metalului underground din Romania de mai bine de un an. Formatia promite sa aduca in Romania sound-ul clasicului metalcore combinat cu riff-uri grele, voci agresive, plus o nota fresh la refrene.

Evenimentul va avea loc dupa urmatorul program:

20.00: acces public

20.45-21.35 As I Fall
21.50-22.50 Hidden in the Basement

De precizat ca intrarea la acest se va face pe baza de donatie, fiecare fiind incurajat sa plateasca pentru intrare cat poate, toate incasarile rezultate fiind folosite pentru acoperirea costurilor de deplasare a formatiei grecesti.

Dupa concert se va organiza o tombola cu invitatii la alte concerte, CDuri cadou si beri din partea barului.


https://web.facebook.com/pmAsIFall/ 
https://www.youtube.com/channel/UCpPlBK0rh6Ht0YApZGD-NBQ  

https://web.facebook.com/Hiddeninthebasement/  
https://www.reverbnation.com/hiddeninthebasement  

YELLOW CLUB se afla pe Str. Lucretiu Patrascanu nr. 1, Sector 3, Bucuresti.

Mijloace de transport: metrou (statia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi si mancare aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/172340940187942/  

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 71-a).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top