Noutăți și comunicate

Programul concertului Concurrency in Knowledge si Akral Necrosis in Question Mark

15 mai 2015
Programul concertului Concurrency in Knowledge si Akral Necrosis in Question Mark
Sambata, 16 mai 2015, in Question Mark, de la ora 20:00, sunteti invitati la o seara speciala, ofranda metalului extrem, ce va marca lansarea primului EP Concurrency in Knowledge alaturi de Akral Necrosis ca invitati speciali.
Pretul unui bilet este de 15 lei.Programul serii:

  • 19:00 : Open doors
  • 21:00 : Concurrency in Knowledge
  • 22:00 : Akral Necrosis
  • 23:00 : Afterparty

Dupa terminarea concertului seara va continua cu un afterparty de metal extreme cu muzica pregatita de Octav Necrosis si de Cedrik.

In cadrul evenimentul va fi prezent un stand cu merchandise Akral Necrosis si Concurrency in Knowledge.

Concurrency in Knowledge este o trupa bucuresteana de metal extrem ce a luat nastere la inceputul anului 2014. Dupa multe schimbari si modificari aduse atat structurii pieselor, cat si a membrilor, formula se stabilizeaza in toamna anului 2014, in momentul lansarii EP-ului 'The Decider', componenta fiind: Ioan Preda (vocal), Cedrik (chitara), Valentin Cristocea (bass), Teo Popp (tobe).
Lansarea oficiala a trupei va avea loc in data de 16 mai 2015, gazduita de clubul Question Mark, unde Concurrency in Knowledge va urca pe scena alaturi de consacrata formatie Akral Necrosis.

http://concurrencyinknowledge.com/ 
https://www.facebook.com/ConcurrencyInKnowledge 
https://www.youtube.com/watch?v=VyoRdUNw_Vg&feature=youtu.be  

Akral Necrosis, cea mai longeviva trupa de black metal bucuresteana in activitate, revine cu aceasta ocazie pe scena clubului Question Mark, cu un playlist mai consistent fata de actul din cadrul Underground Metal Resistance Fest IV, eveniment in care au rodat noua echipa, cu Andrei la chitara si Traian la tobe. Black thrasherii au acceptat sa-i sustina prin aceasta aparitie pe Concurrency in Knowledge, folosind in acelasi timp momentul ca pe un warm-up pentru turneul din vara, ce va fi anuntat in detaliu curand.
https://www.facebook.com/pages/Akral-Necrosis/131156943575470 

https://www.youtube.com/watch?v=42a6zE6qmTo 


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top