Noutăți și comunicate

Programul concertului Calin Pop - Ritual de Iarna

27 ianuarie 2016
Programul concertului Calin Pop - Ritual de Iarna
Vineri, 29 ianuarie 2016, sunteti asteptati un concert si lansare de album al artistului Calin Pop la Music Club (Strada Bărăției nr. 31). Locurile vor fi limitate, iar accesul publicului se va face începând cu ora 20:00, concertul urmând să înceapă după ora 21:00.Mai sunt doar câteva zile până la concertul de lansare al albumului Ritual de Iarnă, pe care Călin Pop îl va susține la București.

În acest moment, mai există un număr limitat de bilete, care se pot achiziționa din Rețeaua Iabilet.ro. În măsura în care vor mai fi disponibile, biletele se vor putea achiziționa și în seara concertului, de la intrare, la prețul de 50 de lei.

Sub conceptul o chitară, o voce, o poveste, Călin Pop (Celelalte Cuvinte) vine în fața publicului din Capitală în cadrul unui concert în premieră, în cadrul căruia va prezenta cel de-al doilea album solo, Ritual de Iarnă, scos sub egida Soft Records

Concertul de la Music Club este unul foarte special, pentru mine. Pentru prima oară, îmi voi prezenta compozițiile personale, născute din pasiunea pentru muzica și din curiozitatea de a explora zone de creație care depășesc granițele muzicii rock, spune Călin.

Albumul Ritual de Iarnă conține douăzeci de piese, între care două prelucrări după melodii folclorice românești, Dansul caprelor și Jocul ursului și îl relevă pe Călin Pop în multiple ipostaze: compozitor, poet, vocalist, instrumentist la chitară, claviaturi, bass, blockflöte, percuții, culegător de sunete naturale (vânt, ploaie șiroind de pe streșini, pași scârțâind pe zăpadă, hârâitul acului de patefon pe șanțul discului de vinil), regizor muzical sau producător artistic.

Biletele pentru concertul Călin Pop sunt puse în vânzare în Rețeaua IaBilet și online pe http://www.iabilet.ro, la prețul de 50 de lei.

Cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numărul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.

Un eveniment prezentat de Music Club și recomandat de Rock FM
Music Club - Strada Barației, nr. 31 (în spatele magazinului Cocor)Evenimente recomandate

Top