Noutăți și comunicate

Programul concertului aniversar Riverside din club Quantic

31 august 2022
Programul concertului aniversar Riverside din club Quantic
Dupa concertul anulat din 12 Martie 2020 din cauza pandemiei, indragita formatie poloneza Riverside revine pe data de 5 Septembrie 2022 in Quantic Club, cu ocazia unui show aniversar de 20 de ani. Concertul va fi unul cu adevarat special, iar fanii trupei se vor bucura de un setlist special prin care vor fi recompensati pentru rabdarea dovedita.

Programul evenimentului:
18:30 - access public
20:00 - concert Riverside

Biletele achizitionate pentru concertul anulat de acum 2 ani pot fi folosite pentru accesul la eveniment.

Bilete noi pot fi achizitionate de pe iabilet la urmatoarele oferte:
  • Presale II: de la 9 mai pana in ziua evenimentului: 120 de lei
  • La intrare in ziua evenimentului: 150 de lei

Regulamentul evenimentului :

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.


Riverside a fost infiintata in Varsovia, in 2001, si are pana in prezent 7 materiale discografice, majoritatea fiind lansate sub egida prestigioasei case de discuri Inside Out Records. Cel mai recent album al trupei, 'Wasteland' a fost lansat in data de 28 septembrie 2018.

Riverside:
https://riversideband.pl/en/
www.facebook.com/Riversidepl/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top