Noutăți și comunicate

Program, regulament si after party SoundArt Festival 2024

19 aprilie 2024
Program, regulament si after party SoundArt Festival 2024
SoundArt Festival 2024 - editia cu numarul 5 - are loc în perioada 26 - 27 aprilie 2024 în Club Quantic din București. DHG /Dodheimsgard (NO) si Hexvessel (FI) sunt headlineri alaturi de Earthship (GER), The Thirteenth Sun (RO), Gunshee (RO), Doomsday Astronaut (RO), Krishna (Malta) si Deaf Hombre (RO).

Iata in continuare programul evenimentului:

Vineri, 26 Aprilie 2024
19:00 Open Doors
19:30 Krishna
20:30 Doomsday Astronaut
21:35 The 13th Sun
23:00 Dødheimsgard
Sambata, 27 Aprilie 2024
19:00 Open Doors
19:30 Deaf Hombre
20:30 Gunshee
21:35 Earth Ship
23:00 Hexvessel
In ambele zile ale festivalului, SoundArt Festival After Party are loc incepand cu ora 00:00 in Encore Club (Splaiul Independentei Nr.311). Intrarea este libera.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte de presale:
  • Oferta abonament presale: abonamente la 180 de lei + taxa la Vedere
  • Oferta bilet presale pentru 26 aprilie la 100 de lei + taxa la Vedere
  • Oferta bilet presale pentru 27 aprilie la 100 de lei + taxa la Vedere
  • Abonament la pret intreg pe 26 si 27 aprilie – 200 de lei
  • Bilete la pret intreg pe 26 si 27 aprilie – 120 de lei
2. Program, regulament si after party SoundArt Festival 2024

Regulament SoundArt Festival

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii SoundArt Festival declara pe aceasta cale si urmatoarele aspecte:

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator al Programului RO-CULTURA, a lansat în februarie apelul restrictiv pentru inițiative bilaterale - granturi de călătorie dedicat participanților la evenimentul bilateral Green Rocks! finanțat prin Granturile SEE 2014 - 2021. Soundart Festival a fost reprezentat anul trecut la seminarul de la Oslo, iar anul acesta a câștigat un grant de călătorie prin parteneriatul pe care l-a stabilit cu Desertfest Oslo. Grantul are ca scop sprijinul în vederea valorificării schimbului de experiență și a contactelor facilitate în cadrul seminarului privind sustenabilitatea și tranziția verde.

DHG /Dødheimsgard (Norvegia) – avantgarde, industrial, black metal

Adevaratul varf de lance al avangardismului norvegian vine pentru un show exclusiv in cadrul SoundArt Festival 2024. Trupa va concerta pentru prima data in Bucuresti in timp ce isi promoveaza noul album. Lansat in 2023, “Black Medium Current” surclaseaza calea trasata de mult laudatul “A Umbra Omega” din 2015 si confirma ca DHG inca se poate reinventa cu fiecare album nou.

Asculta “It Does Not Follow” de pe cel mai recent album: https://youtu.be/wLaE3RtHeFM?si=DNdDqvr2mFB4LfFR
In 2024, trupa revine cu “Black Medium Current”, album care ajunge in majoritatea top 10-urilor publicatiilor de metal internationale.

Hexvessel (Finlanda) – forest folk, psychedelic, experimental

Hexvessel este o trupa fondata de vocalistul/compozitorul britanic, Mat Kvohst McNerney odata cu relocarea sa in Finlanda, in 2009. Stilul trupei este descris ca forest folk, desi inglobeaza o sumedenie de stiluri, de la folk, americana, psihedelic, experimental sau chiar influente black metal, pe cel mai recent material. Primul album, lansat de Svart Records in 2011, a fost mentionat in presa britanica ca fiind marcant pentru stilul de occult rock care scotea capul la suprafata in acea perioada.

“Polar Veil”, noul album Hexvessel, a fost lansat in Septembrie 2023.
https://hexvessel.bandcamp.com/album/polar-veil

Earth Ship (Germania) – doom metal, sludge, stoner rock
https://earthship.bandcamp.com/album/resonant-sun

The Thirteenth Sun (Romania) - Ambient/Progressive Metal, Romania
https://www.facebook.com/TheThirteenthSun

Gunshee (Romania) - instrumental progressive rock trio
https://gunshee.bandcamp.com/album/friends-through-here

Doomsday Astronaut (Romania) - instrumental progressive metal
https://doomsdayastronaut.bandcamp.com/album/djent-djinn

Krishna (Malta) - post-metal/rock, stoner rock, doom metal
https://krishna-band-malta.bandcamp.com/album/headless

Deaf Hombre (Romania) – stoner rock
https://www.facebook.com/deaf.hombre

Despre SoundArt Festival

Ajuns la a 5-a editie, SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

SOUNDART FESTIVAL nu este un festival al trupelor care canta dupa o anume reteta muzicala de succes. Te surprinde cu elemente personale, se reinventeaza in timp, e in cautare continua si nu se refera doar la muzica, ci inclusiv la alte tipuri de arta.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, nume ce poarta publicul prin calatorii muzicale de calitate, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.

Pagina eveniment pe facebook - https://www.facebook.com/events/1737923913391024/
SoundArt Festival FB page - https://www.facebook.com/soundartfestival/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top