Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces pentru Rock 100% Românesc

8 septembrie 2020
Program si reguli de acces pentru Rock 100% Românesc
Vă reamintim că în data de 11 septembrie 2020, trupele Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd vor concerta pe scena teatrului de vară "Mihai Eminescu" din București.

Programul evenimentului Rock 100% Românesc

  • 18:00 - Deschiderea portilor
  • 19:00 - Inceperea concertelor
  • 22:15 - Inchiderea evenimentului
Evenimentul va fi asigurat din punct de vedere sanitar de catre SPARDTEAM.
In incita perimetrului se vor gasi bauturi racoritoare si mancare (snack).

Reguli de acces decise de catre organizator:
- Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.
- Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.
- Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.
- In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta acelasi bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii si firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.
- Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

Este interzis accesul cu:
- sticle;
- mancare sau bauturi de orice fel;
- artificii, arme, obiecte periculoase;
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!
Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.Phoenix este cea mai longeviva trupă din România. În decursul anilor a lansat piese ce au devenit adevărate imnuri pentru generații întregi: "Fată Verde", "Nunta", "Canarul", "Negru Vodă", "Mica Țiganiadă", "Mugur de Fluier", "Vremuri" etc. Albumele Phoenix sunt repere pentru orice muzician. Figură marcantă, Nicu Covaci rămâne indiscutabil unul dintre cei mai importanți muzicieni ai României.

Trooper sărbătoresc 25 de ani de activitate. Au în spate peste 800 de concerte, 9 albume de studio, concerte alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Judas Priest, Europe etc. Trooper este una dintre cele mai active trupe românești. În decursul anilor, piesele Trooper au reușit să atragă tot mai mulți oameni. "Tari ca Munții", "Strigăt", "Destin", "Maturizare", "Două Roți", "Trec Anii", "Dragoste Falsă" vor răsuna de pe scenă și în 11 septembrie.

Mustang a luat naștere in 2019, însă muzicienii au o mare legatura cu scena încă din anii ’90. Formația a lansat deja un prim material discografic. Ioan Florea, solistul Mustang, a declarat: "Am fost un rebel de când mă știu. În copilărie am început să cânt muzică folk, apoi am continuat cu rock-ul care a fost, este și va rămâne un fenomen, o combinație de istore și experiment. Diversitatea genului m-a ajutat să devin precum un cal mustang și să mă manifest asemenea acestuia - liber." https://www.youtube.com/watch?v=kNXj7R2d-Eo

Green Shepherd este o trupă bucureşteană de stoner rock care a luat fiiţă la începutul anului 2019. Universul "ciobanilor verzi" este compus din teme precum încercările lăuntrice din viața de zi cu zi, presărate cu motive bacoviene si călatorii inițiatice prin camerele minții. În 2020 au lansat un prim material de studio. https://www.youtube.com/watch?v=cydzg7JISM4

Despre acest eveniment, Coiotu' a declarat:
Știu că traversăm o perioadă foarte grea, însă nu trebuie să uităm din când în când să zâmbim și să ne bucurăm de lucrurile pe care le iubim. După ce și Phoenix, și Trooper au fost nevoite să amâne turneele din acest an, suntem fericiți că avem șansa de a ne revedea cu o parte dintre cei care apreciază muzica noastră. Ne vedem în 11 septembrie pentru o repriză serioasă de rock!


Concertul este prezentat de Cristian Hrubaru (Rock FM).

Prețul unui bilet este de 90 de lei. Le puteți cumpăra intrând pe iabilet.ro și pe entertix.ro, sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat.

Link-uri bilete:
- https://www.iabilet.ro/bilete-rock-100-romanesc-57793/
- https://www.entertix.ro/evenimente/6447/rock-100-romanesc-11-septembrie-2020-teatrul-de-vara-mihai-eminescu-bucuresti.html


Evenimente recomandate

Top