Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces pentru concertul Testament la Arenele Romane

8 august 2014
Program si reguli de acces pentru concertul Testament la Arenele Romane
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul celebrei trupe de trash metal Testament, ce va avea loc pe 12 august 2014, la Arenele Romane. In deschidere vor canta Goodbye to Gravity si 9.7 Richter, care vor urca pe scena incepand cu ora 19:00.



Organizatorii recomanda publicului sa vina de la ora 18:00 la eveniment si să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o mai buna desfasurare a evenimentului. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet.

Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale. Pretul unui jeton este de 6 lei, berea si sucul avand valoarea de 1 jeton iar apa jumatate de jeton.



Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro la pretul de 92 de lei.

Cum poti ajunge la concertul Testament de la Arenele Romane:
- tramvai: 47 si 7;
- linii Ratb: 232, 323 - pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, liniile N107 si N106;
- metrou: Statia Tineretului;


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top