Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces pentru concertul Dream Theater de la Bucuresti

17 mai 2017
Program si reguli de acces pentru concertul Dream Theater de la Bucuresti
Au mai rămas doar câteva zile până la cel mai așteptat show rock al primăverii. Dream Theater, una dintre trupele de anvergură ale scenei internaționale, aniversează 25 de ani de la lansarea albumului devenit legendă discografică, “Images and Words”, printr-un concert special la București pe 20 mai 2017. Este o șansă unică pentru fanii să asculte live, integral, un disc de o asemenea valoare care și-a lăsat amprenta asupra istoriei muzicii rock.

Biletele se pot achiziționa in continuare din rețeaua Eventim și online de pe http://www.eventim.ro la pretul de 225 de lei. Biletele vor fi disponibile și in ziua evenimentului la casa de bilete situate la intrarea în spațiul de concert la prețul de 250 de lei.

Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziționând alt bilet.

Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet.
Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces.

Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele de ploaie.
Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.

Programul serii este următorul:

19:00- 19:30 – Acces posesori de bilete Platinum Dream Ticket
19:30 – Acces Golden Dream Tickets și acces general
21:00 – Show start Dream Theater

Organizatorii îndeamnă publicul să vină la concert din timp pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului.
Posesorii de Platinum Dream Tickets și Golden Dream Tickets sunt rugați să folosească intrările special destinate, marcate corespunzător.
La Arenele Romane se poate ajunge cu metroul până la stația Tineretului sau Eroii Revoluției sau liniile RATB 47, 7 și 232 până la stația Autogara Filaret. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Cu o tradiție de aproape 3 decenii, Dream Theater a călătorit în întreaga lume, împărtășind poveștile din spatele riff-urilor de chitară sau ale versurilor complexe, rezistând obstacolelor, continuând să inoveze și consolidându-și poziția de “trupă cult”.
Dintre cele 13 albume de studio, “Images and Words” ocupă un loc aparte în istoria trupei. Este primul material discografic care îl are la voce pe James LaBrie și rămâne cel mai bine vândut album până în ziua de astăzi. Totodată, single-ul “Pull Me Under” a reușit să se claseze în primele 10 poziții în topul radio și TV, atrăgând astfel mulți alți iubitori de muzică în sfera rock-ului.

Concertele Dream Theater sunt organizate de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top