Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces pentru concertele The Dire Straits Experience

16 martie 2016
Dupa succesul pe care trupa l-a avut in 2013 in Romania, Chris White alaturi de Chris Whitten, tobosarul din ultimul turneu Dire Straits dintre anii 1991-1992, Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters si Michael Feat revin cu doua super-concerte: pe 19 martie 2016 la Timisoara la Filarmonica Banatul si pe 20 martie 2016, la Bucuresti la Sala Palatului.

(1) ldquoThe_Dire_Straits_Experi_FjkhBgmp55.JPG



-

Accesul publicului va incepe de la ora 19:00, iar spectacolul incepe la ora 20:00. Fanii sunt rugați să vină incepand cu ora 19:00 pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului.

Acces copii: Nu se recomanda prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces gratuit pana la varsta de 5 ani doar daca sunt respectate conditiile de mai jos:
  • Copiii trebuie sa aiba casti de protectie sunet;
  • In sala de concert copiii vor fi tinuti in brate de catre adulti;
  • Nu este recomandat ca un adult sa vina insotit de mai mult de un copil.
  • La intrare se va prezenta un act doveditor al varstei copilului. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru supravegherea copiilor.
    Minorilor cu varsta de 5 ani sau peste li se va permite accesul in incinta locatiei doar pe baza unui bilet valid.

In sala de concerte nu va fi permis accesul cu : -brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Informatii importante: Spectatorii sunt rugați să pastreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top