Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la Unearth in Fabrica

10 septembrie 2014
Program si reguli de acces la Unearth in Fabrica
Luni, 15 septembrie 2014 la Fabrica, una dintre cele mai sonore nume ale scenei de metalcore internationale, americanii de la Unearth, canta in premiera in Romania! Alaturi de americani, pe scena ii veti putea vedea si pe Diamonds Are Forever, Rock n Ghena, Crimena si Chaos Cult!Programul evenimentului este urmatorul:

- Open Doors - 18:30
- Crimena 19:20 - 19:50
- Chaos Cult 20:05 - 20:35
- Rock N Ghena 20:45 - 21:25
- Diamonds Are Forever 21:40 - 22:40
- Unearth 23:00 - 00:30Va reamintim ca pana pe 12 septembrie mai gasiti bilete la 35 de lei, pretul acestora urmand sa fie 40 de lei pana pe 15 septembrie si 50 de lei la intrare. Pe langa http://www.iabilet.ro si reteaua IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica), biletele pot fi gasite si pe http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.bilete.ro precum si in toate punctele fizice clasice de vanzare: (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange, Germanos, Domo, Posta Romana etc..)Reguli de acces:

Organizatorii roaga pubicul sa nu vina la conert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:
- sticle, conserve, butoaie
- mancare, shaorma, chiftele sau bauturi de orice fel
- artificii, arme, topoare, sabii, obiecte periculoase
- umbrele, mese, scaune, canapele
- MP3 playere cu muzica de proasta calitate

Organizatorii roaga publicul sa vina la concert cu urmatoarele:
- saltele gonflabile pentru stage diving (alte obiecte gonflabile sunt de asemenea permise, de exemplu: rechini sau colaci)
- tatuaje, lanturi, ghete, bocanci
- cu bani suficienti pentru merchandise si bereShowul americanilor de la Unearth la Bucuresti este unul dintre warm-up party-urile pentru Metalhead Meeting 2014 ce va avea loc la Arenele Romane pe 27 septembrie si ii are ca headlineri pe Paradise Lost si Finntroll.

Showul Unearth de la Bucuresti face parte din turneul european al trupei care incepe pe 29 august si trece prin tari ca Germania, Olanda, Uk, Belgia, Franta, Elvetia, Cehia, Austria, Suedia, Italia dar mai ales prin Romania !

Un eveniment Metalhead powered by Ciuc Premium si Rock FM cu sprijinul Green Sound Team!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top