Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la Tuborg GreenFest powered by Rock The City

27 iunie 2012
Program si reguli de acces la Tuborg GreenFest powered by Rock The City
Desfășurat între 29 iunie și 1 iulie 2012, Tuborg GreenFest powered by Rock The City mizează pe gradul ridicat de civilizație dovedit de nenumărate ori de publicul român, răsplătind spiritul ecologist al acestuia cu multe premii.

Tuborg GreenFest powered by Rock The City este un festival care încurajează păstrarea curățeniei pe toată durata evenimentului, precum și colectarea selectivă a deșeurilor. Pentru a încuraja acest tip de comportament civilizat, Umbrela Verde - programul de protecție a mediului inițiat de compania Tuborg, va fi activ pe parcursul celor trei zile de festival pentru a promova păstrarea curățeniei și a recompensa participanții care vor colecta paharele de plastic. Compania Tuborg recomandă consumul responsabil de bere și reamintește participanților la festival că persoanelor sub 18 ani le este interzis consumul de alcool.

Organizatorii festivalului informează publicul în legătură cu programul zilnic al festivalului, de la orele de acces până la reperele orare aferente fiecărui concert în parte. De asemenea, sunt aduse la cunoștința publicului larg, o serie de reguli generale, aplicabile la nivel internațional și valabile la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

Programul Tuborg GreenFest powered by Rock The City

Vineri, 29 iunie 2012
Heaven Shall Burn : 21:45 - 22:45
Celelalte Cuvinte : 20:30 - 21:30
Timpuri Noi : 19:00 - 20:00
Luna Amară : 17:45 - 18:45
Old Green : 17.00 - 17:30
Porțile se deschid: 16:30


Sâmbătă, 30 iunie 2012
Machine Head : 21:30 - 23:00
Godsmack : 19:45 - 21:00
Black Label Society : 18:15 - 19:15
Soulfly : 16:45 - 17:45
Lacuna Coil : 15:30 - 16:15
Saxon : 14:15 -15:00
Sweet Savage : 13:00 - 13:45
Porțile se deschid: 12:30

Duminică, 1 iulie 2012
Guns N´Roses : 20:00 - 23:00
Evanescence : 17:45 - 19:00
The Cult : 16:15 - 17:15
Within Temptation : 14:45 - 15:45
Ugly Kid Joe : 13:45 - 14:15
Porțile se deschid: 13:00

Notă: Fiecare seară a festivalului se va încheia la orele 23.

Recomandări generale

Publicul român are experiența concertelor mari și înțelege că există un set de reguli internaționale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranței și a confortului tuturor participanților.
Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la festival: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul în spațiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Pentru confortul participanților la festival și bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare. Punctul de acces în zona de concert este situat la intrarea în complexul Romexpo dinspre Piața Presei Libere.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la festival, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun. În situația folosirii autoturismelor personale, vor exista locuri de parcare contra-cost, la prețul de 10 lei/zi, situate în cadrul complexului Romexpo, în parcările C și D.
Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la festival a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate că desfașoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referință ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artiști și trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest aduce și în România o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experiența unică și Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Biletele pentru Tuborg GreenFest powered by Rock The City sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe http://www.eventim.ro.

Informații suplimentare legate de festival puteți găsi și pe pagina noastră de Facebook, http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top