Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la Shine Festival 2017

13 iunie 2017
Program si reguli de acces la Shine Festival 2017
Intre 30 iunie si 1 iulie 2017 se desfasoara la Arenele Romane cel mai tanar si efervescent festival al Capitalei, Shine Festival, cu o noua editie in care ii veti vedea pe Three Days Grace, Subcarpati, Am Fost la Munte si Mi-a Placut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur, Mouse N Monkeyz, Alternosfera, Vita de Vie, Suie Paparude, E.M.I.L., Coma si Luna Amara.


PROGRAM FESTIVAL

(2) Programsiregulideaccesla..._q4xCkwjYPZ.jpgREGULI DE ACCES
Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 16:00, iar concertele incep de la 16:20! Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Festivalul are loc in aer liber.

1. Este interzis accesul cu:
- sticle, conserve;
- mancare sau bauturi de orice fel;
- artificii, arme, obiecte periculoase;
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
- animale de companie;
- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare in locatie toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La locatie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.

2. Jetoane
- In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
- Incepand cu ora 00:00 veti putea achizitiona 3 beri cu doua jetoane!
- Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida
- Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

3. Accesul copiilor
- Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete si bratari
- Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de abonament valid pentru care se primeste o bratara. Pastrati bratarile la mana pe toata durata festivalului, daca o pierdeti sau o rupeti, va trebui sa cumparati alt abonament! Biletele de o zi nu primesc bratara.
- Biletele de o zi : Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de o zi, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
- Abonamente: Posesorii de bilete la categoriile Golden Circle si Acces General vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au abonamentele. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata festivalului, adica doua zile. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie desfacute sau deteriorate. Posesorii de abonamente Golden Circle pot sta si in zona Acces General, unde exista atat locuri pe scaune, cat si locuri in picioare.

BILETE:
Abonamentele pentru SHINE Festival se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:
- 129 de lei Acces General (abonament)
- 85 de lei biletele de o zi (Acces General)

In ziua concertului, la intrare, biletele de o zi vor costa 90 de lei!

De asemenea, pana in ziua festivalului este disponibil si pachetul promotional Shine Together, la pretul de 516 de lei, ce va ofera 5 abonamente la pret de 4 in zona Acces General! Acesta se gaseste pe http://www.iabilet.ro

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Dupa ce in 2015 a castigat tilul de "Best Alternative Festival la Metalhead Awards iar in 2016 "Best Alternative Performance" si s-a bucurat de prezenta a peste 8.000 de spectatori in cele doua zile, sub egida "Come & Shine, festivalul isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor de profil din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si le promite ca nu le va insela asteptarile nici in 2017!

Un festival oferit de BestMusic Live Concerts si sustinut de ROCK FM si Banca Romaneasca.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top