Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul SLASH ft. Myles Kennedy And The Conspirators

26 iunie 2015
Program si reguli de acces la concertul SLASH ft. Myles Kennedy And The Conspirators
Celebrul chitarist american SLASH, împreună cu vocalistul Myles Kennedy și trupa The Conspirators vor concerta în România pe 28 iunie 2015 la Arenele Romane din București.

Publicul va avea acces în spațiul de concert începând cu ora 19.00. De la ora 20:00 trupa RoadKillSoda, cea mai de seamă reprezentantă a stoner rock-ului românesc, va încălzi atmosfera cu un show unic, iar la ora 20:20, vor urca pe scenă britanicii de la Raven Eye. SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators își vor începe show-ul incendiar de la ora 21:30.În ceea ce privește regulile de acces la eveniment, următoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vina la concert cu pelerine de ploaie.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

Publicul este rugat să păstreze permanent asupra lor biletele.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim sau online pe http://www.eventim.ro la urmatoarele categorii de preturi:

Biletele „în picioare” sunt limitate la 2600 din considerente de confort și siguranță și pot fi achiziționate la prețul de 180 de lei. Locurile din tribună sunt disponibile la prețurile de 200 și 300 de lei, în funcție de sector, categoria de 120 de lei fiind epuizată.

Acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.roSLASH ft. Myles Kennedy and The Conspirators la Arenele Romane este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment și susținut de ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă