Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul Phantogram de la Bucuresti

23 martie 2017
Program si reguli de acces la concertul Phantogram de la Bucuresti
Joi, 30 martie 2017, trupa New Yorkeza Phantogram va canta in premiera la Bucuresti in Quantic Club. Lineup-ul serii este completat de trupele Cred Ca Sunt Extraterestru si Next Ex.Cunoscuta in Romania pentru hiturile "When I'm small", "Fall In love" si "You dont get me high anymore", PHANTOGRAM promit un show de zile mari mai ales ca vin in formula completa, cu band.

BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in reteaua fizica http://www.iabilet.ro/reteaadica in Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si la intrare in ziua evenimentului.

Acestea costa dupa cum urmeaza:
- Presale: 100 de lei Golden Circle, 85 de lei Acces General
- La intrare: 120 de lei Golden Circle, 100 de lei Acces General

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucati.


PROGRAM

20:00 Acces Public
20:30 - 21:00 Next Ex
21:20 - 22:20 Cred Ca Sunt Extraterestru
22:40 - Phantogram


REGULI DE ACCES

Usile clubului Quantic se deschid la ora 20:00 iar concertele incep la ora 20:30. Portile vor ramane deschise pana la finalul concertului, astfel puteti veni la orice ora doriti sa va vedeti trupele preferate.

Intrarea in club se face dinspre Soseaua Grozavesti, iar accesul in perimetrul evenimentului se face in interiorul clubului si este permis doar in baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi cate o bratara speciala cu care vor intra in zona dedicata. Posesorii de bilete Acces General vor primi de asemenea bratari. Bratarile se folosesc pentru a iesi in zona de fumat si la toalete.

Accesul minorilor, inclusiv cei sub 14 ani, este permis pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul in zona Golden Circle din fata scenei se face pe baza de bratara care va fi pusa la intrare.

Normele de siguranta le gasiti mai jos.


INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul salii de concert.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vin, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.

Clubul dispune de garderoba.


MASURI DE SIGURANTA

Pentru a avea parte de un concert in siguranta, sala de concert din Clubul Quantic are in total 6 iesiri de urgenta, 3 pe partea stanga, 3 pe partea dreapta.. Vor fi dispusi oameni de paza la toate iesirile de urgenta. Inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot staff-ul si echipele care lucreaza la concert. De asemenea, vom avea si un punct de prim ajutor.

Harta Quantic Club: http://www.bit.ly/HartaQuanticPhantogram


OBLIGATIILE PUBLICULUI

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor din incinta clubului Quantic
-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta clubului, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate (adica in exteriorul locatiei)

Un eveniment Beatfactor powered by BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Top