Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul Death DTA si Obscura de la Arenele Romane

28 martie 2016
Program si reguli de acces la concertul Death DTA si Obscura de la Arenele Romane
Mai sunt cateva zile pana la concert dar si cateva zile de presale pentru concertul Death Dta, Obscura, Taine si Illuminati de pe 4 Aprilie 2016 de la Arenele Romane. Va invitam sa cititi mai jos regulile de acces si programul evenimentului dar si multe alte informatii utile despre concert. Ne pregatim pentru un show de 50 de minute cu Obscura si 120 de minute cu Death Dta. Biletele pot fi gasite si la intrare in ziua concertului.

ACCES:

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:30 iar concertele incep la ora 19:00.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 18:30 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.


Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.


Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.


INFORMATII UTILE:


Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vin, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele

Fumatul in cort este interzis. Se fumeaza doar in locurile special amenajate.

PROGRAM:

Illuminati: 19:00 – 19:30 ( 30 min )
Taine: 19:45 – 20:20 ( 35 min )
Obscura: 20: 40 – 21:30 ( 50 min )
DEATH DTA: 21:55 – 23:55 ( 120 min )

MASURI DE SIGURANTA:

Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane au facut inca 4 iesiri de urgenta in cort (cu sageti verzi pe harta de mai jos) asa ca acum sunt 6 plus inca una in spatele scenei. S-a instalat iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vor avea si 2 pompieri la fiecare concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului (se observa in poza de mai jos cu rosu).

De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.

De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot stafful si echipele care lucreaza la concert. De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug. Capacitatea la acest concert va fi limitata la 1500 de persoane !

Harta Arene: http://imagini3.metalhead.ro/image/1/650/650/60332289/Harta-Arenele-Romane.jpg


OBLIGATIILE PUBLICULUI :

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL;

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate.

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in reteauaiabilet.ro/retea (Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop - partener Orange) si in reteaua Eventim la urmatoarele preturi:

- 70 de lei Acces General - pana pe 3 aprilie

- 80 de lei Acces General in ziua concertului si la intrare

Numarul de bilete este limitat la 1500 de persoane. Showul are loc in cortul incalzit al Arenele Romane.

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, cu Paypal, pe factura la Vodafone si Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Un Eveniment METALHEAD warmup party METALHEAD Meeting Festival 2016 (3-5 iunie - Arenele Romane - Exploited, Kreator, Eluveitie, Dragonforce, Rotting Christ, Delain si multi multi altii).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top