Noutăți și comunicate

Program și reguli de acces la concertul byron de la Arenele Romane

8 noiembrie 2019
Program și reguli de acces la concertul byron de la Arenele Romane
Vă reamintim că sâmbătă, pe 9 noiembrie 2019, trupa byron susține concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio "Nouă", la Arenele Romane din București (cort încălzit). Invitați speciali ai evenimentului vor fi Lucia și The Mono Jacks, iar biletele la concert se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet și costă 100 de lei în avans și 110 lei intrare.



Accesul publicului în incinta Arenelor Romane se va face prin intrarea din Parcul Carol începând cu ora 19.00. Concertele vor incepe la ora 20.00 și se vor desfășura după următorul program:
  • Ora 20:00 concert Lucia
  • Ora 21:00 concert The Mono Jacks
  • Ora 22:30 concert byron
  • Ora 00:20 meet & greet cu trupa la standul de merchandise

Reguli de acces la eveniment

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Toate biletele sunt cu loc în picioare. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Lista de invitați va fi valabilă până la ora 22.00.

Posesorii de pachete cu CD sau tricou inclus vor primi la intrare jetoane pe baza cărora vor putea ridica produsele de la standul de merchadise din interiorul cortului încălzit.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, vă recomandăm să aveți la dumneavoastră un act doveditor al vârstei copilului (copie).

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță marcate corespunzător. În incinta Arenelor Romane va fi prezent un punct de prim ajutor.

Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane este interzis. Se fumează doar în locurile special amenajate.

Este interzis accesul cu arme sau obiecte contondente, sticle, conserve, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul Arenelor Romane, accesul cu materiale inflamabile, artificii, canistre pe gaz, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), animale de companie.

Va exista o zonă de garderobă în incinta. Ghiozdanele și rucsacurile se vor lăsa acolo, nefiind permis accesul cu acestea în cortul încălzit.

Este interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.


Link-uri byron

www.byron.ro
https://fb.com/byronmusic
https://instagram.com/byronband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top