Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul Bucovina si Dordeduh de la Arenele Romane

12 iulie 2021
Program si reguli de acces la concertul Bucovina si Dordeduh de la Arenele Romane
Cei de la Bucovina revin pe scena de la Arenele Romane din Bucuresti. Invitatii speciali ai trupei sunt Dordeduh, care se reintorc in Bucuresti dupa o absenta indelungata, aducand cu ei piese de pe cel mai recent album, intitulat "Har". In deschidere vor urca cei de la trupa Neon Prophecies.
Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare si 50 de de suplimente 'meet and greet' cu Bucovina, valabile doar cu bilet deja cumparat.


Reguli de acces la concert

In lumina noilor modificari ale capacitatilor si conditiilor de participare la concertele open air emise de autoritati, organizatorii au adaugat pentru acest eveniment si optiunea de va prezenta si cu dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR facut in ultimele 72 de ore, teste facute in locatii ACREDITATE, dar si cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se afla intre a 15-a si a 90-a zi de la confirmarea infectarii), toate acestea pe langa dovada de vaccinare printata pentru fanii deja vaccinati pana la data de maxim 6 iulie.

Mentionam ca NU va fi disponibila testarea rapida la intrare in ziua concertului asa ca sunteti rugati sa veniti cu dovada testarii in locatii acreditate, printata. La cumpararea biletelor veti fi rugati sa bifati cum veti veni la show: cu dovada de vaccinare printata, dovada de test rapid/PCR printata sau cu dovada de anticorpi, tot printata.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert.


Programul evenimentului

  • 18:45 - Open Doors
  • 19:00 - 19:30 - Neon Prophecies
  • 20:00 - 21:20 - Dordeduh
  • 21:40 - 23:00 - Bucovina

Reguli de acces

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 18:45 iar concertele incep de la 19:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc in aer liber.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Este interzis accesul cu:
  • sticle, conserve;
  • mancare sau bauturi de orice fel;
  • artificii, arme, obiecte periculoase;
  • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
  • umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
  • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
  • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
  • animale de companie;
  • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!
La intrare de la Arenele Romane toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.
Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

CATEGORII DE BILETE SI BRATARI

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

- Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

JETOANE

- In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

- Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

ACCESUL COPIILOR

- Accesul copiilor cu varsta sub 7 ani este gratuit si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale, dar si la intrare in ziua concertului.

- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Pretul biletelor:
  • presale: biletele costa 89 lei
  • la intrare: biletele costa 100 de lei
Se pun in vanzare 2500 de bilete, in total.

Zona Acces General ofera locuri atat in picioare cat si cu loc in sectoarele K si E. Daca veti cumpara un bilet Acces General, puteti sa stati unde doriti (sau in picioare sau jos).

Un eveniment METALHEAD & Bucovina.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top