Noutăți și comunicate

Program și reguli de acces la concertul Bosquito și Goran Bregovic la Arenele Romane, București

21 septembrie 2018
Vă reamintim că sâmbătă, 29 septembrie 2018, Goran Bregovic revine în Romania alături de "Wedding and funeral orchestra", pentru un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au făcut celebru. În deschiderea concertului va urca pe scenă Bosquito cu un show de peste 60 de minute.



Biletele pentru acest concert sunt disponibile online pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet, dar se vor găsi și la intrare, în seara concertului.



PROGRAM:
  • 19:30 - Acces
  • 20:00 - 21:00 - Bosquito (60 minute)
  • 21:30 - 23:00 - Goran Bregovic (90 minute)


REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la 20:00. După deschiderea portilor, puteți sosi la orice oră doriți. Evenimentul are loc în aer liber.

1. Este interzis accesul cu:
  • sticle, conserve;
  • mâncare sau băuturi de orice fel;
  • artificii, arme, obiecte periculoase;
  • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
  • umbrele (vă rugăm în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
  • animale de companie;
  • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!
La intrare în locație toți participanții vor fi percheziționati de către agenții de securitate.
Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La locație va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

2. Jetoane
  • În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
  • Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă
  • Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal

3. Accesul copiilor
  • Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie să fie însotiți de un adult posesor de bilet valid.
  • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
  • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.
Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alt bilet.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activitați și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Accesul în zonele A și B se face pe baza brățării primită la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces și în Zona C a festivalului. Posesorii de bilete în Zona C nu vor primi brățară. Zona C se afla exact în spatele zonei B și asigură acces și pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K și E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun, dar spectatorii pot coborî în Arena în zona B sau C.



BILETE

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
  • - presale: 229 Lei categoria A, 129 Lei categoria B, 79 Lei categoria C
  • - în ziua concertului: 239 Lei categoria A, 149 Lei categoria B, 100 Lei categoria C
(1)Programiregulideaccesla_1JKO1nA81d.jpg
Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K si E, categoria B: fără loc in fata scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

* Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Cumparați-vă bilete din timp, anul trecut showul a fost SOLD OUT !



Locurile pe scaune se ocupa în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. O serie de artiști invitați vor fi anunțați în curand. Concertul are loc în aer liber. Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert.

Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cuțitul de Argint nr 3, București.
Un eveniment BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top