Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul Black Label Society

25 iulie 2015
Program si reguli de acces la concertul Black Label Society
Luni, 27 iulie 2015, Black Label Society vor concerta pentru prima dată în România în calitate de cap de afiș, la Arenele Romane.

Formația americană va face un show incendiar grație riff-urilor cutremurătoare, vocii puternice și shred-urilor hipnotizante ale lui Zakk Wylde. În deschiderea celor de la Black Label Society va cânta trupa bucureșteană Space Needle care va încălzi atmosfera cu mixul de grunge și heavy metal, inspirat de la formații precum Alice in Chains, Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden sau Stone Temple Pilots.



Porțile Arenelor se vor deschide la 18:30, urmând ca Space Needle să își înceapă show-ul de la ora 19:30 care se va încheia la 20:30. După o jumătate de oră de change over, la 21:00, scena va fi luată cu asalt de Black Label Society. Publicul prezent va putea asculta piese precum “Suicide Messiah”, “In the River”, “Overlord” sau “Concrete Jungle”, dar și extrase de pe cel mai recent material al trupei, “Catacombs of the Vatican”.

În ceea ce privește regulile de acces la eveniment, următoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vina la concert cu pelerine de ploaie.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

Publicul este rugat să păstreze permanent asupra sa biletele.

https://www.youtube.com/watch?v=2yUZJZC2V40

Reamintim fanilor că se pot întâlni fața în față cu Zakk Wylde și pot pleca acasă și o mulțime de obiecte promoționale dacă își achiziționează pachetul VIP disponibil la adresa: http://presale.blacklabelsociety.com/european-summer-2015-tour-vip-package-no-ticket.html
Concertul Black Label Society este organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Ciuc Music și Rock FM.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro la prețul de 156 de lei, iar în ziua evenimentului și la intrare, prețul final va fi de 176 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top