Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul Asking Alexandria de la Bucuresti

4 martie 2017
Program si reguli de acces la concertul Asking Alexandria de la Bucuresti
Duminica, 12 martie 2017, Asking Alexandria vor concerta in premiera la Arenele Romane din Bucuresti intr-o componenta ce il readuce la microfon pe indragitul solist Danny Worsnop. Alaturi de ei vor urca pe scena americanii de la The Word Alive si britanicii de la Silent Screams, doua trupe ale caror riff-uri pline de energie ne vor pune sangele in miscare.Pentru acest concert categoria de bilete Golden Circle este acum epuizata, insa gasiti in continuare bilete la Acces General online pe http://www.iabilet.ro si in punctele retelei fizice iabilet: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la urmatoarele preturi:

- Presale 1: 75 de lei - Acces General
- Presale 2: 80 de lei - Acces General
- In ziua concertului, la intrare, bilele vor costa 100 de lei, in limita numarului disponibil.

Online, pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.


PROGRAM
20:00 - Acces Public
20:30 - 21:00 Silent Screams
21:15 - 22:00 The Word Alive
22:20 - 23:59 Asking Alexandria


DESPRE VIP/MEET & GREET
Foarte important! Upgrade-ul VIP/MEET & GREET poate fi achizitionat strict via Ticket Spin (http://www.askingalexandria.com/tour) si este valid doar insotit de un bilet standard ce poate fi achizitionat pe http://www.iabilet.ro si din reteaua fizica iabilet.

Mecanism: Cu 60 de minute inainte de deschiderea portilor de la Arenele Romane, posesorii de upgrade VIP/Meet & Greet vor fi intampinati de catre tour manager-ul sau tour assistant-ul formatiei Asking Alexandria. Acestia vor avea o lista cu toate persoanele care au achizitionat oferta de pe siteul formatiei si se vor ocupa in totalitate de tot ce implica sesiunea de Meet & Greet.


REGULI DE ACCES
ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS!!! Se fumeaza doar in locurile special amenajate !!!

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 20:00, iar concertele incep la ora 20:30

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 20:00, dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane, nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet.

Accesul copiilor nu este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.


INFORMATII UTILE
Este interzis in zona de concert:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vin, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.


MASURI DE SIGURANTA
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane au facut inca 4 iesiri de urgenta in cort (cu sageti verzi pe harta de mai jos) asa ca acum sunt 6 plus inca una in spatele scenei. A fost instalat un sistem de iluminat automat in caz de intrerupere a curentului electric. De asemenea, vom avea si 2 pompieri la fiecare concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.

De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot staff-ul si echipele care lucreaza la concert.

Harta Arenele Romane: http://bit.ly/hartaAreneleRomane


OBLIGATIILE PUBLICULUI
-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL ;
-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate.

Un eveniment METALHEAD


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă