Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul Amorphis si Textures de la Arenele Romane

28 martie 2016
Program si reguli de acces la concertul Amorphis si Textures de la Arenele Romane
Va reamintim ca mai sunt cateva zile pana la concertul Amorphis, Textures si Poem ce va avea loc pe 3 aprilie 2016 la Arenele Romane, dar si cateva zile de presale. Va invitam sa cititi mai jos regulile de acces si programul evenimentului dar si multe alte informatii utile despre concert.

Ne pregatim pentru un show de 50 de minute cu Textures si 90 de minute cu Amorphis. Biletele pot fi gasite si la intrare in ziua concertului.Informatii despre accesul la concert


Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:00 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle primesc o bratara cu care vor intra in zona dedicata. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid. Accesul in zona Golden Circle din fata scenei se face pe baza de bratara care va fi pusa la intrare.

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.Alte informatii utile:


Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Jager, vin, wiskey, votca, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.

Fumatul este interzis in incinta.Programul evenimentului:


DOORS 19:00
POEM 19:30 (35 de minute)
TEXTURES 20:30 (50 de minute)
AMORPHIS 21:50 (90 de minute)Masuri de siguranta:

Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane au facut inca 4 iesiri de urgenta in cort (cu sageti verzi pe harta de mai jos) asa ca acum sunt 6 plus inca una in spatele scenei. S-a instalat iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vor avea si 2 pompieri la fiecare concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului (se observa in poza de mai jos cu rosu).

De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.

De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot stafful si echipele care lucreaza la concert. Incercam sa facem asta si inainte de fiecare trupa de pe scena sau printr-un mesaj inregistrat care sa ruleze in pauze pe difuzoare. De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug. Capacitatea la acest concert va fi limitata la 1500 de persoane !

Obligatiile publicului:

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL;

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate.Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop - partener Orange) si in reteaua Eventim la urmatoarele preturi:

- 70 de lei Acces General si 100 de lei Golden Circle - pana pe 2 aprilie

- 80 de lei Acces General in ziua concertului si la intrare (biletele Golden Circle din fata scenei vor fi sigur sold out, ca de obicei)

Numarul de bilete este limitat la 1500 de persoane. Showul are loc in cortul incalzit al Arenele Romane. Numarul de bilete Golden Circle din fata scenei este limitat la 250 de persoane. Cumparati-va bilete din timp, showul va fi sold out si nu biletele nu vor fi suplimentatu si nici locatia nu se va modifica.

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, cu Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Un Eveniment METALHEAD warmup party METALHEAD Meeting Festival 2016 (3-5 iunie - Arenele Romane - Exploited, Kreator, Eluveitie, Dragonforce, Rotting Christ, Delain si multi multi altii).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top