Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul Alternosfera de la Arenele Romane

8 iulie 2019
Program si reguli de acces la concertul Alternosfera de la Arenele Romane
Sambata, pe 13 iulie 2019, Alternosfera te cheama la cel mai mare concert din istoria trupei. Evenimentul are loc la Arenele Romane si este prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la infiinare si face parte din Arhitectul din Babel Tour. In deschiderea concertului vor urca pe scena doua formatii din Republica Moldova, Cronic si FlashBlood.

Concertul aniversar va avea parte de o productie speciala, aducandu-se pentru acesta si o instalatie noua de sunet.


Program concert Alternosfera la Arenele Romane

 • 19:00 - Open Doors
 • 19:20 - 20:00 - Flashblood
 • 20:20 - 21:00 - Cronic
 • 21:30 - Alternosfera

Reguli de acces la concertul Alternosfera la Arenele Romane

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:00 iar concertele incep de la 19:20. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc in aer liber.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Este interzis accesul cu:
 • sticle, conserve;
 • mancare sau bauturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
 • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare de la Arenele Romane toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.


Detalii bilete si bratari

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 • Acces General - 95 lei
 • Golden Circle - 135 lei
Bilete se vor gasi si la intrare in ziua concertului, in limita locurile disponibile, la urmatoarele preturi:
 • Acces General - 110 lei
 • Golden Circle - 150 lei

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Accesul in zona de Golden Circle se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces si in zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea acces la Golden Circle.


Alte detalii eveniment

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida. Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza pana la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

Accesul copiilor cu varsta sub 7 ani este gratuit si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale, dar si la intrare in ziua concertului.

Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă