Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul 2Cellos de la Sala Palatului

5 decembrie 2014
Program si reguli de acces la concertul 2Cellos de la Sala Palatului
Pe 8 decembrie 2014 va invitam la Sala Palatului pentru ai intalni pe Stjepan Hause si Luka Šulić (2Cellos) ce va vor incanta si surprinde prin atmosfera de neegalat a unui spectacol clasic cu un ritm zguduitor.

Frenezia spectacolului imbina hiturile clasice ale muzicii rock ce vor rasuna de sub arcusurile celor doi in atmosfera vie, antrenanta care redefineste conceptul de concert de violoncel. Experienta live va fi intregita cu o dimensiune vizuala prin prezenta ecranelor mari care vor conferi o imagine de ansamblu a scenei intregii sali.

Accesul publicului va incepe de la ora 19:00 iar spectacolul incepe la ora 20:00. Fanii sunt rugați să vină incepand cu ora 19:00 pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului.



Spectatorii sunt rugați să pastreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet.

Accesul cu următoarele obiecte este restricționat: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate video.

Biletele se mai gasesc intr-un numar redus in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 300 lei - categoria Vip, 250 de lei - categoria I, 190 de lei categoria a II-a. Biletele pentru categoriile III si IV au fost epuizate

Evenimentul 2Cellos la Bucuresti este organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top