Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertele Leonard Cohen si Il Divo

22 septembrie 2012
Èšinând cont de faptul că publicul român are experiența marilor concerte, organizatorii concertelor Leonard Cohen și Il Divo doresc să readucă la cunoștința publicului spectator un set de reguli general valabile, a căror aplicare ajută la garantarea siguranței și a confortului tuturor participanților la evenimentele culturale de mare amploare, așa cum sunt spectacolele programate pe 22 și 23 septembrie 2012 în Piața Constituției din București.

Printre regulile de bază aplicabile se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă insistent publicul să NU le aducă la eveniment: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul în spațiul de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Pentru confortul spectatorilor și în general bunul mers al evenimentelor, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare. Acestea sunt situate de-o parte și de alta a Pieței Constituției (dinspre Bd. Națiunile Unite și dinspre Calea 13 Septembrie).

La concertul Leonard Cohen, porțile se vor deschide la orele 17, iar concertul va începe la orele 20. În următoarea seară, la concertul Il Divo, porțile de acces se vor deschide la orele 19, iar concertul va începe la orele 20.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la evenimente, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun și în special metroul (stațiile Piața Unirii, Piața Unirii 2 și Izvor). Întrucât zona de concert este situată în centrul Capitalei, unde circulația va fi temporar restricționată, organizatorii sfătuiesc publicul spectator să evite folosirea autoturismelor personale în vecinătate, întrucât numărul locurilor publice de parcare este foarte redus.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la evenimente a persoanelor care vor fi depistate că desfașoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează asemenea nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate plasate în proximitatea porților de acces.
 
Ultimele bilete pentru concertele Leonard Cohen și Il Divo sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe http://www.eventim.ro.

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top