Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces Hugh Laurie With The Copper Bottom Band

9 iulie 2014
Program si reguli de acces Hugh Laurie With The Copper Bottom Band
Sambata, 12 iulie 2013, de la ora 20:00, va avea loc concertul mult asteptat al celebrului Hugh Laurie. Actorul, scriitorul si muzicianul impreuna cu The Copper Bottom Band va sustine un concert live,   la Sala Palatului din Bucuresti. 

Organizatorii recomandă publicului să vină la ora 19:00 la eveniment și să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incita pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Va fi strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist,   bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.

Publicul este rugat sa pastreze permanent asupra lor biletele. Accesul se va efectua prin doua filtre, unul la intrarea in Sala Palatului si al doilea, prin scanarea biletelor, la intrarea in sala de spectacol.

Biletele se mai gasesc intr-un numar foarte redus in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 310 lei - categoria VIP, 260 de lei - categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, 125 de lei categoria a IV-a.

Hugh Laurie With The Copper Bottom Band este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia Tv si Trustul Intact.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top