Noutăți și comunicate

Program si regulament de acces la concertul PASSENGER

4 aprilie 2023
Program si regulament de acces la concertul PASSENGER
Va reamintim ca duminica, 9 aprilie 2023, PASSENGER va concerta pentru prima oara la Bucuresti, la Arenele Romane. Special guests: STU LARSEN, VALERIA STOICA. Accesul se face incepand cu ora 19:00. Ultimele bilete disponibile pot fi achizitionate de la tickets.emagic.ro si din reteaua iaBilet.

Concertul PASSENGER, programat initial sa aiba loc in data de 1 iulie 2023, la Arenele Romane din Bucuresti, va avea loc duminica, 9 aprilie 2023. Locatia a ramas aceeasi, respectiv, Arenele Romane (cort incalzit). Biletele achizitionate cu data de 1 iulie 2022 isi pastreaza valabilitatea si vor putea fi folosite pentru acces.

Ultimele bilete disponibile pot fi achizitionate de la tickets.emagic.ro, precum si de pe iaBilet si din reteaua magazinelor partenere iaBilet, la urmatoarele categorii:
  • GENERAL ACCESS (loc in picioare): 125 lei (include comisioane)
  • GOLDEN STANDING (loc in picioare): 200 lei (include comisioane)
Biletele pot fi achizitionate si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.
Organizatorii incurajeaza participantii sa isi achizitioneze biletele online, pentru a minimiza timpul petrecut la accesul in locatie.

Accesul in incinta Arenelor Romane se va face incepand de la ora deschiderii portilor, respectiv, incepand de la ora 19:00. Accesul se va face exclusiv pe poarta din parc.

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/1WXRgXmZQ

Intrarea la eveniment va fi permisa doar prin zona de acces indicata, in baza unui bilet de acces valid, care va fi inlocuit cu o bratara (in cazul categoriilor Premium si Golden Standing). Un singur bilet permite accesul pentru o singura persoana, o singura data. Participantii trebuie sa aiba bratara la mana (in cazul categoriilor Premium si Golden Standing), biletul de acces și un document de identificare (carte de identitate sau pasaport) asupra lor, pe tot parcursul evenimentului.

Cumparatorul biletului, prin achizitionarea biletului respectiv, este de acord cu termenii si conditiile impuse de organizator si se obliga sa se supuna masurilor impuse de legislatia locala in vigoare de la momentul desfasurarii evenimentului, precum si regulamentului de acces comunicat de organizator la momentul punerii in vanzare a biletelor, inainte de eveniment, in timpul desfasurarii evenimentului si in perimetrul locatiei unde are loc evenimentul.

Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media a platformei de ticketing partenere – iaBilet.ro, inainte de participarea la eveniment.

Organizatorii le recomanda participantilor sa vina din timp la eveniment, insa nu inainte de ora deschiderii oficiale a portilor de acces, mentionata mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de asteptare va fi redus.

Organizatorii recomanda participantilor ca, odata intrati in spatiul de eveniment, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta.

In zona evenimentului NU VA FI PERMIS accesul cu:
  • bauturi achizitionate din afara perimetrului locatiei;
  • sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
  • artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere;
  • materiale periculoase sau interzise, explozivi, droguri;
  • obiecte ascutite, grele, confectionate din sticla, metal sau orice alte obiecte care ar putea fi periculoase pentru alti participanti;
  • scaune;
  • arme, lanturi, precum si incaltaminte, imbracaminte sau bagaje care prezinta elemente dure, ce ar putea pune in pericol sanatatea participantilor in cazul in care, din accident, ar veni in contact cu ele;
  • umbrele;
  • animale;
  • rucsacuri si bagaje voluminoase;
  • selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.
In zona de eveniment VA FI PERMIS accesul cu:
  • aparate de fotografiat compacte;
  • brichete;
  • medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maximum o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm.
Achizitionarea bauturilor si alimentelor:

In incinta Arenelor Romane, spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa, bere, long drinks de la bar si gustari/ produse alimentare. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie, distribuite in toate zonele de concert.

In caz de ploaie:

Organizatorii recomanda participantilor la eveniment sa aiba asupra lor pelerine de ploaie, intrucat accesul cu umbrele in zonele de concert nu este permis.

Acces minori: Orice participant la eveniment, indiferent de varsta, poate accesa evenimentul doar in baza unui bilet valid, propriu. Minorii pot accesa evenimentul doar insotiti de un adult. Organizatorii nu recomanda participarea copiilor foarte mici la concerte, din pricina sunetului si luminilor puternice, iar in cazul participarii, se recomanda purtarea castilor de protectie.

Alte informatii generale:

Inregistrarea de orice fel a show-ului (exceptand acreditarile oferite de organizator in acest scop) este strict interzisa. Organizatorul evenimentului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.
In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop, care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.
Tichetul de acces nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare, pentru o singura persoana.
Tichetul de acces nu poate fi vandut sau reprodus, reproducerea tichetelor de acces fiind ilegala.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Prin participarea la eveniment, participantii la eveniment cedeaza toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului.
Programul evenimentului poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo și numărul publicului participant.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top