Noutăți și comunicate

Program si regulament de acces concerte COLDPLAY in Bucuresti

4 iunie 2024
Program si regulament de acces concerte COLDPLAY in Bucuresti
Bucuresti, 4 iunie 2024 - A inceput numaratoarea inversa pana la intalnirea cu cei de la COLDPLAY ! Cele doua concerte de la Bucuresti, organizate de Emagic si Live Nation, au batut toate recordurile, marcand cel mai rapid sell-out pentru niste spectacole de stadion din istoria muzicii live din Romania. Evenimentele, ce fac parte din Music Of The Spheres World Tour, vor avea loc pe 12 si 13 iunie 2024 la Arena Nationala, unde sunt asteptati aproximativ cincizeci de mii de fani in fiecare dintre cele doua zile. In deschidere: Maisie Peters (UK) si Emaa (Ro).

Accesul pentru publicul general se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele trei intrari amenajate din Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu si Bulevardul Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de zona pentru care si-a achizitionat bilete si sa faca accesul prin artera indicata, consultand indicatiile de mai jos si harta stadionului. Accesul fiecarui participant in spatiul de eveniment se va face exclusiv pe la intrarea indicata.
  • Bulevardul Basarabia (bilete Standing, tribune, pachetele KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE)
  • Strada Maior Ion Coravu (bilete Standing, loje, tribuna M, tribune, pachetele ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, CALYPSO SEATS)
  • Bulevardul Pierre de Coubertin (bilete Standing, tribune)
2. Program si regulament de acces concerte COLDPLAY din Bucuresti
Posesorii de bilete VIP la categoriile ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE si CALYPSO sunt rugati sa consulte informarile privind programul personalizat corespunzator pachetului detinut, primite pe adresele de email folosite la achizitionarea biletelor.

Posesorii de bilete Infinity isi pot ridica biletele de acces de la casa de bilete din Bulevardul Basarabia, in baza confirmarii primite pe email de la platforma de ticketing emitenta si a unui act de identitate valid.

Spectatorii care decid sa vina devreme la stadion vor avea posibilitatea sa isi petreaca timpul in zona Maior Ion Coravu, care va fi disponibila publicului in ambele zile de concert incepand cu ora 12:00, pana la finalul evenimentului, amenajata ca zona de asteptare, cu toate facilitatile, baruri, food trucks, standuri de merchandise si altele. Accesul in zona de asteptare Maior Ion Coravu nu presupune acces in eveniment inainte de deschiderea portilor.

Programul concertelor Coldplay

Emaa va urca pe scena in jurul orei 18:30, Maisie Peters va concerta in jurul orei 19:15, iar concertul Coldplay va incepe in jurul orei 20:30. Spectatorii sunt rugati sa retina ca programul este orientativ si, din pricina naturii evenimentelor live, acesta poate suferi modificari independente de organizatori – organizatorii recomanda participantilor la eveniment sa consulte siteul www.emagic.ro si paginile de social media (www.facebook.com/emagic.romania/, www.instagram.com/emagic_romania/) pentru a fi la curent cu posibile modificari.

ACCES/ BILETE

Accesul la concert va fi permis doar in baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data, pana la finalul evenimentului. Cei care parasesc zona evenimentului si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou. Acelasi lucru este valabil si pentru posesorii de bratari. Biletul si bratara trebuie pastrate pe toata durata evenimentului, iar spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Biletul nu poate fi inlocuit/ reemis daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare.

Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana sau revandut. Revanzarea sau reproducerea biletelor sunt ilegale.

Nu se accepta restituiri.

La stadion vor fi amplasate puncte de solutionare a eventualelor situatii ce pot aparea cu biletele achizitionate, semnalizate cu „TICKET HELPDESK ”. Fiecare Ticket Helpdesk va pune la dispozitie operatori pentru platforma de ticketing oficiala care a comercializat bilete pentru eveniment. Organizatorii nu incurajeaza achizitionarea biletelor din alte surse cu exceptia celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achizitionate din alte surse neoficiale nu este garantat.

BRATARI ECO-FRIENDLY

Spectatorii vor primi bratari eco-friendly, confectionate din material compostabil, pe care sunt rugati sa le returneze dupa show la punctele semnalizate corespunzator, astfel incat sa poata fi refolosite in urmatoarele concerte ale turneului, reducand in acest mod deseurile.

COPII/ MINORI

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului si luminilor puternice. Accesul copiilor de orice varsta presupune achizitionarea unui bilet la pret intreg pentru acestia.

Accesul minorilor cu varsta de sub 16 ani este posibil doar daca sunt insotiti de un adult, posesor si el de bilet propriu. Un adult poate insoti maximum 4 minori.

TRANSPORT GREEN

Pentru cele doua concerte Coldplay, pe 12 si 13 iunie, Primaria Municipiului Bucuresti, TPBI (Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov) si STB (Societatea de Transport Bucuresti) vor pune la dispozitie mijloace suplimentare de transport sustenabil cu program prelungit.

Astfel, Primaria Municipiului Bucuresti a comunicat ca in cele doua zile, in intervalele orare 16:00-20:30, si 22:45-00:30, vor fi infiintate doua linii de transport si suplimentate alte doua. Transportul catre si de la stadion se va face cu autobuze electrice, troleibuze cu autonomie si autobuze hibrid, a informat PMB:

* Infiintarea liniei 700 cu autobuze electrice – aceasta va functiona la un interval de succedare de circa 10 minute, in ambele sensuri, intre Piata Unirii si Arena Nationala pe traseul: Piata Unirii, Bd. Unirii, Piata Alba Iulia, Bd. Decebal, Sos. Mihai Bravu, Str. Vatra Luminoasa, Bd. Pierre de Coubertin.
Ultima plecare de la Piata Unirii catre Arena Nationala va fi la ora 20:30, iar ultima plecare de la Arena Nationala catre Piata Unirii va fi la ora 00:30.
Autobuzele vor efectua opriri in statiile: „Bd. I. C. Bratianu” (in ambele sensuri), situate pe Bd. Unirii in zona magazinului Unirea Shopping Center, respectiv „Piata Unirii 4”, „Piata Unirii 1” si „Piata Unirii 2”, amplasate in Piata Unirii, precum si la Arena Nationala pe Bd. Pierre de Coubertin.
* Infiintarea liniei 87 cu troleibuze cu autonomie – aceasta va functiona (comun cu linia 86), la un interval de succedare de circa 10 minute, in ambele sensuri, intre Piata Romana si Arena Nationala pe traseul: Piata Romana, Bd. Dacia, Str. Traian, Str. Iancu Cavaler de Flondor, Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasa, Bd. Pierre de Coubertin.
Ultima plecare de la Piata Romana catre Arena Nationala va fi la ora 20:30, iar ultima plecare de la Arena Nationala catre Piata Romana va fi la ora 00:30.
Troleibuzele vor efectua opriri in statiile: „Piata Romana” (din rondul Piata Romana), respectiv la Arena Nationala pe Bd. Pierre de Coubertin.
* Suplimentarea parcului circulant pe linia 90 cu troleibuze cu autonomie - aceasta va functiona dupa amiaza la un interval de succedare de circa 10 minute.
Ultima plecare de la Semanatoarea catre Arena Nationala va fi la ora 20:30, iar ultima plecare de la Arena Nationala catre Semanatoarea va fi la ora 00:30.
* Suplimentarea parcului circulant pe liniile de noapte N1 si N10 care vor fi dotate cu autobuze hibrid - acestea vor functiona in intervalul orar 22:30-00:30 la un interval de succedare de circa 10 minute. La afluire transportul spectatorilor va fi asigurat pe inelul median (Sos. Mihai Bravu) de tramvaiele liniilor 1 si 10 care sunt programate sa functioneze la un interval de 6-8 min.

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun pentru a evita ambuteiajele. Organizatorii nu vor amenaja locuri de parcare.

MANCARE SI BAUTURI

In cadrul evenimentului vor exista STATII DE APA POTABILA GRATUITA PENTRU SPECTATORI.

In incinta Arenei Nationale se vor comercializa bauturi racoritoare, alcoolice si mancare. Toate bauturile vor fi servite doar la pahar refolosibil, pentru care se va percepe o garantie de 15 lei pentru primul pahar, care se va schimba cu un alt pahar curat la achizitionarea unei noi bauturi. Garantia se va putea recupera de la punctele special amenajate, odata cu predarea paharului. La punctele de returnare pahare va fi acceptat pentru retur un maximum de 4 pahare/ o data/ per persoana. Garantia se va putea recupera doar daca paharele returnate sunt intacte (nu se accepta pahare rupte/ sparte/ indoite/ topite/ cu scris pe ele/ cu stickers sau guma de mestecat lipite pe ele, cu scrum in ele etc.).

Toate produsele pot fi procurate cu numerar sau card bancar la toate punctele de bar, insa din cauza numarului mare de participanti prezenti la locatie, platile cu card pot inregistra intarzieri.

Spectatorii ce detin bilete pe gazon au acces la barurile si toaletele de pe inel, precum si la food trucks de la exterior, folosind scarile special amenajate.

OBIECTE PERMISE

In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: bidoane de plastic (tip sport) reutilizabile GOALE, avand capacitate de maximum 750 ml (nu se accepta recipiente de tip PET), aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maximum o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm. Este permis accesul cu produse de tip SPF in recipiente de plastic cu o capacitate de maximum 100 ml.

OBIECTE INTERZISE

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare achizitionate din afara perimetrului locatiei, obiecte din sticla (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante etc.), sticle PET, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente (inclusiv laptopuri), lanturi, umbrele, animale de companie, rucsacuri, casti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro, biciclete, motociclete, trotinete si skateboards.

La toate dintre cele trei zone de acces in stadion vor exista lockers (dulapioare cu cheie) in numar limitat. In limita disponibilitatii, acestea vor putea fi folosite contra cost (25 lei, TVA inclus/ per locker).

CONDITII METEO

Acoperisul stadionului va fi deschis pe toata durata concertului si va ramane deschis, indiferent de conditiile meteo. Va recomandam sa consultati prognoza meteo in ziua concertului si sa va procurati pelerine de ploaie, in cazul in care vremea se va anunta ploioasa. Umbrelele nu vor fi permise si vor fi retinute la filtrele de acces in spatiul de eveniment, intrucat pot accidenta ceilalti participanti la concert. De asemenea, pentru siguranta si confortul spectatorilor, organizatorii recomanda utilizarea protectiei solare (palarii, SPF – este permis accesul cu SPF in recipiente de plastic cu o capacitate de maximum 100 ml).

ALTE INFORMATII GENERALE

Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta de sectorul in care au alocate biletele.
De asemenea, spectatorii sunt incurajati sa repereze punctele de prim ajutor apropiate zonei in care au alocate biletele.
Inregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisa. Managementul artistului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.
In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.
In incinta Arenei Nationale, fumatul este strict interzis, mai putin in zonele special amenajate si marcate. Cei care nu vor respecta aceasta regula sunt pasibili de amenda.
Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza - prin participarea la eveniment - toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului, catre organizator si terti.
Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, la accesul in incinta Arenei Nationale vor fi puncte de control corporal amanuntit obligatoriu, iar participantii sunt rugati sa coopereze cu agentii de securitate pentru efectuarea controlului si eliminarea formarii cozilor.Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic inainte de participarea la eveniment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top