Noutăți și comunicate

Program si regulament de acces concert GUNS N’ ROSES, Arena Nationala Bucuresti

13 iulie 2023
Program si regulament de acces concert GUNS N’ ROSES, Arena Nationala Bucuresti
Bucuresti, 13 iulie 2023 - Au ramas doar cateva zile pana la intalnirea cu legendarii Guns N’ Roses ! Concertul va avea loc la Arena Nationala din Bucuresti, duminica, 16 iulie 2023. In deschidere: Phil Campbell and the Bastard Sons. Accesul se face incepand cu ora 16:00. Biletele pot fi achizitionate la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, precum si din retelele iaBilet.ro si Entertix.ro.

GUNS N’ ROSES vin duminica in Romania pentru prima oara reuniti in formula clasica, consacrata, pentru concertul rock al anului! Evenimentul, organizat de Emagic, ii va aduce pe aceeasi scena pe AXL ROSE, SLASH si DUFF MCKAGAN.

In deschidere va urca pe scena Phil Campbell, fostul chitarist Motörhead, alaturi de cel mai recent proiect al sau, The Bastard Sons.

Accesul se va face incepand cu ora 16:00, pe la cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu si Bulevardul Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de zona pentru care si-a achizitionat bilete:
  • posesorii de bilete in zonele Standing B, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Strada Maior Coravu;
  • posesorii de bilete in zona Standing A vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;
  • posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.
Accesul fiecarui participant in spatiul de eveniment se va face exclusiv pe la poarta alocata sectorului in care este achizitionat biletul. Participantii la eveniment sunt rugati sa consulte harta sectoarelor pentru detalii.
2. Program si regulament de acces concert GUNS N’ ROSES, Arena Nationala Bucuresti
Posesorii de pachete VIP si Early Entry sunt rugati sa consulte informarile privind programul corespunzator pachetului detinut, primite pe adresele de email folosite la achizitionarea pachetelor.

Organizatorii le recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora deschiderii oficiale a portilor de acces, mentionata mai sus. Astfel se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de asteptare va fi redus.

Organizatorii recomanda utilizarea portilor de acces corespunzatoare zonelor in care sunt repartizate biletele achizitionate, semnalizate corespunzator pe harta.

Accesul la concert va fi permis doar in baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Parasirea zonei de concert implica achizitionarea unui bilet nou. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

In perimetrul stadionului vor fi amplasate 3 puncte de solutionare a eventualelor situatii ce pot aparea cu biletele achizitionate. Acestea vor fi semnalizate cu „Clearing Point” si vor fi amplasate la fiecare dintre cele 3 intrari in Arena Nationala: intrarea dinspre Bulevardul Maior Coravu, intrarea dinspre Bulevardul Pierre de Coubertin si intrarea dinspre Bulevardul Basarabia. Fiecare Clearing Point va pune la dispozitie operatori pentru platformele de ticketing oficiale care au comercializat bilete pentru eveniment. Organizatorii nu incurajeaza achizitionarea biletelor din alte surse cu exceptia celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achizitionate din alte surse neoficiale nu este garantat.

Phil Campbell and the Bastard Sons vor concerta in jurul orei 18:00, iar Guns N’ Roses vor urca pe scena in jurul orei 19:30. Din pricina naturii evenimentelor live, programul poate suferi modificari - organizatorii recomanda participantilor la eveniment sa consulte siteul www.emagic.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/emagic.romania, precum si pagina de Facebook oficiala a evenimentului, aici https://www.facebook.com/events/905928873890370, pentru a fi la curent cu posibile modificari.

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, a mijloacelor de transport de tip ride-sharing sau orice alt mijloc de transport alternativ pentru a evita ambuteiajele.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare achizitionate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle, deodorante etc.), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, umbrele, animale de companie, rucsacuri, casti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maximum o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm.

Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.

Alte informatii generale

Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta de sectorul in care au alocate biletele. Odata iesiti din zona de concert, pentru a reveni in arena, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces. Aceasta regula este valabila si pentru posesorii de bratari.

Inregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisa. Managementul artistului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.

In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.

In incinta Arenei Nationale fumatul este strict interzis, mai putin in zonele special amenajate si marcate. Spectatorii care nu vor respecta aceasta regula sunt pasibili de amenda.

Biletul nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare (o singura scanare).

Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana sau revandut. Reproducerea biletelor este ilegala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza - prin participarea la eveniment - toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului, catre organizator si terti.

Acces minori :

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului puternic. Insa daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie sau dopuri de urechi. Castile de protectie sau dopurile de urechi nu vor fi asigurate de catre organizatori. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Baruri, merchandise, toalete :

In incinta Arenei Nationale spectatorii vor avea la dispozitie bauturi alcoolice, bauturi racoritoare, apa, cafea, inghetata si food trucks. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Produsele pot fi procurate cu numerar sau card bancar la toate barurile, insa din cauza numarului mare de participanti prezenti la locatie, platile cu card pot inregistra intarzieri.

Barurile vor acoperi toate zonele de public: Gazon A, Gazon B, inele si zona VIP. Fumatul va fi permis doar in zone dedicate.

In incinta Arenei Nationale vor exista si puncte de merchandise official, unde produsele se pot achita atat cu numerar, cat si cu cardul.

Pentru Gazon B toaletele vor fi amplasate in parcarea subterana a stadionului, cu acces din tunel. Spectatorii ce detin bilete la Gazon A si in tribune vor putea folosi toaletele deja existente ale stadionului.

Conditii meteo :

Acoperisul stadionului va fi deschis pe toata durata concertului si va ramane deschis, indiferent de conditiile meteo. Va recomandam sa consultati prognoza meteo in ziua concertului si sa va procurati pelerine de ploaie. Umbrelele nu vor fi permise si vor fi retinute la filtrele de acces in spatiul de eveniment.

Ultimele bilete pentru concertul Guns N’ Roses + Phil Campbell and the Bastard Sons de la Arena Nationala pot fi achizitionate de la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, precum si din retelele iaBilet.ro si Entertix.ro. In limita disponibilitatii, biletele se vor putea achizitiona si de la casele de bilete amplasate la intrarile dinspre Bulevardul Basarabia si Bulevardul Pierre de Coubertin. Organizatorii nu incurajeaza achizitionarea biletelor din alte surse cu exceptia celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achizitionate din alte surse neoficiale nu este garantat.Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), inainte de participarea la eveniment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top