Noutăți și comunicate

Program si detalii de acces la concertul Sabaton de la Arenele Romane

19 ianuarie 2015
Program si detalii de acces la concertul Sabaton de la Arenele Romane
Marti, 27 ianuarie 2015, la Arenele Romane, Metalhead va prezinta primul mare show de metal al anului cu Sabaton, Delain, Battle Beast, Aura si RoadKill Soda.Acces

Showul are loc in cort incalzit si aerisit. Accesul in Arenele Romane se va permite incepand cu ora 18.45, iar concertele vor incepe la ora 19.00. Concertul se va incheia in jurul orei 23.30. Vor exista culoare separate pentru biletele fizice si cele electronice.Program

- 6:45 Pm - Doors
- 7:00 Pm - RoadKill Soda
- 7:30 Pm - Aura
- 8:00 Pm - Battle Beast
- 8:45 Pm - Delain
- 10:00 Pm - SabatonNorocosii de la Heroes Circle vor putea ridica afisele gratuite pe baza bratarii primite atunci cand intra la concert, dupa terminarea showului Sabaton.

Arenele Romane dispun de garderoba.

Va rugam insistent sa nu fumati in cort, decat la intrarea in cort pe unde se face accesul sau afara.

2-Program_si_detalii_de_acces_la_dQFQnZQpVs.jpgProgram Meet & Greet

Pentru cei care au achizitionat bilete Meet&Greet, programul li se va comunicat pe email.
Nu uitati, cautati aici, mai jos, daca ati castigat un Meet & Greet (verificati seria de pe bilet) si apoi anuntati-ne sa va trecem pe lista: http://www.metalhead.ro/concerte/sabaton-lansare-de-album-la-bucuresti-pe-27-ianuarie-aid129218-l-1Reguli De Acces

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:
"¢ sticle, conserve,
"¢ mancare sau bauturi de orice fel,
"¢ artificii, arme, obiecte periculoase,
"¢ umbrele,
"¢ aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
"¢ aparate de inregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata concertelor.

Asa cum v-am obisnuit, ca de obicei ni se alatura bunii prieteni de la Blackhawk Security, care se vor ocupa de siguranta si protectia participantilor asa cum doar ei stiu sa o faca: cu amablitate, caldura, prietenie, dar si cu un profesionalism ireprosabil, totul intr-un spirit cat mai rock! Drept urmare, accesul cu lanturi, bratari, etc Este permis.Catering Si Merchandise

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si senvisuri vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane. Un jeton va avea pretul de 5 lei, atat cat va fi si pretul unei beri!

De asemenea, trupele vor veni cu o oferta bogata de merchandise, iar Sabaton vor prezenta in premiera tricourl facut special pentru Romania in numar foarte limitat asa ca veniti devreme sa prindeti unul.

Accesul in spatiul concertului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului concertului dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Puteti iesi dar nu mai puteti intra.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati inclusiv a celor care le cumpara si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate. Nu s-au facut invitatii pentru acest concert asa ca riscati sa ramaneti cu banii dati si nici sa nu intrati la concert.

Accesul in Heroes Circle se va face pe baza unei bratari primite la intrare prin cele doua puncte de acces din stanga si dreapta gardului. Mentionam ca spectatorii din Heroes Circle vor avea acces si in zona de Acces General a concertului.

Tot ca o traditie Metalhead, accesul copiilor sub 10 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.Informatii Bilete

Biletele pentru concertul Sabatonpot fi gasite online pe: http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinul Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Carturesti, Sala Palatului, Domo, Orange, Posta Romana etc..

Daca showul nu va fi sold out, bilete veti gasi si la intrare.Facebook Event: http://www.facebook.com/events/302822909877204/

Concertul Sabaton, Delain si Battle Beast de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru Metalhead Meeting 2015 unde ii veti putea vedea pe Amorphis, Bloodbath, Triptykon, Primordial, The Sirens, Lacrimas Profundere, Antimatter si multi multi altii !Recomandat de Rock FM si Sunete.
Sustinut de Blackhawk Security, organizat de Metalhead


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top