Noutăți și comunicate

Program Romanian Thrash Metal Fest - Old Grave Fest 3rd Edition

30 septembrie 2014
Program Romanian Thrash Metal Fest - Old Grave Fest 3rd Edition
Romanian Thrash Metal Fest - Old Grave Fest 3rd Edition, ce va avea loc in Club Fabrica si B52 din Bucuresti - str. 11 Iunie nr. 50, se va desfasura conform urmatorului program:

1-Programul_Romanian_Thrash_Meta_Vobr6JL7Fd.jpg

Harta locatiei si a facilitatilor oferite de Romanian Thrash Metal Club, Club Fabrica si B52 special pentru Romanian Thrash Metal Fest - Old Grave Fest 3rd Edition

De asemenea, la parterul cladirii, pentru cei interesati, locatia dispune de un restaurant de calitate si cu preturi excelente, terasa si locuri de joaca pentru copii (indoor si outdoor).

https://www.videoguide.ro/club-b52-bucuresti.html
ttps://http://www.videoguide.ro/club-fabrica-bucuresti.html

1-Programul_Romanian_Thrash_Meta_cwIZ9fstN.jpg



Targul de produse si estetica asociate miscarilor rock si metal - tRock, se va desfasura si in acest an in incinta festivalului, conform hartii atasate, fiind accesibil doar in baza unui bilet valid de intrare la festival. Merchandise-ul trupelor particiante va fi distribuit in cadrul tRock. Iata si cativa din expozantii ce vor participa:

Beauty of Pain
Bestial Records
Sun & Moon Records
Costin Chioreanu
Leonard Ancuta
Rm Media
Niche Records
Romanian Thrash Metal Club



Va reamintim ca mai sunt doar 2 zile pana la inchierea perioadei de presale!!!

Pana pe 30 septembrie inclusiv, pretul unui abonament pentru 2 zile de metal extrem si traditional marca RTMFest este doar 135 lei. Pretul unui bilet de 1 zi este de 80 lei.

Abonamentele si biletele de 1 zi pot fi achizitionate direct de pe siteul Rtmc (http://www.rtmc.ro/tickets/), prin intermediul siteurilor http://www.iabilet.ro, http://www.metalhead.ro/bilete (unde se pot comanda atat bilete in format electronic - print @ home: platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphone-ul sau tableta la intrare -, cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin Op. Pentru plata ramburs sau prin Op, va rugam contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967, intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri). De asemenea biletele pot fi achizitionate prin http://www.blt.ro, precum si prin reteaua Eventim.



Abonamente pentru Old Grave Fest se pot achizitiona si prin intermediul Private Hell (Bucuresti, Str. Soarelui nr. 5), Club Fabrica (Bucuresti, Strada 11 Iunie Nr. 51), Titus Constantinescu (0722.814.991) si site-urile Letsrock.ro & Bestial.ro, precum si de la Hello Hotel (Bucuresti, Calea Grivitei Nr. 143).

Incepand cu 1 octombrie pretul abonamentelor va deveni 155 lei, iar pretul pentru un bilet de 1 zi va deveni 90 lei.

Romanian Thrash Metal Fest editia a 3a - Old Grave Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, sustinut integral de catre membrii acestuia.

Promo video
http://www.youtube.com/watch?v=Dz6_UfalZQY&feature=youtu.be


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top