Noutăți și comunicate

Program, reguli de acces si doua trupe noi invitate la concertul Bosquito de la Arenele Romane

5 ianuarie 2017
Program, reguli de acces si doua trupe noi invitate la concertul Bosquito de la Arenele Romane
Vineri, 13 ianuarie 2017, BestMusic Live Concerts te invita la Arenele Romane (cort incalzit), la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti, Bosquito. Printre invitatii speciali ai serii se numara The Groovy Bastards si Steelborn, doua trupe fermecatoare a caror muzica este plina de groove si magie! Acestia se alatura lui Roman Iagupov (Zdob si Zdub), Mircea Baniciu, Kempes, Ovidiu Lipan Tandarica, Adrian Despot, Dj Hefe si Andrei Cebotari (Zdob si Zdub).Showul poarta numele de "Sa nu spui ce-am facut aseara!" si promite fanilor foarte multe surprize si un playlist pe masura!

The Groovy Bastards au un backround muzical bogat prin numeroasele concerte pe care le-au sustinut si prin premiul publicului castigat la editia 2016 a Festivalului de Jazz de la Sibiu. Au sustinut recitaluri si la Festivalul de Jazz de la Targu Mures din 2016 si la Ruse Jazz Fest din Bulgaria, tot anul trecut, castigand simpatia publicului si mai ales a criticilor de specialitate.

Facebook: http://www.facebook.com/TheGroovyBastards/
Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=APHrhuNZ7eg

Steelborn si-au cantat impreuna primele acorduri in 2009, iar acum sunt caracterizati de doua atribute contrastante: rock-ul alternativ si vocea feminina. Steelborn si-au propus inca de la bun inceput sa compuna si sa orchestreze piese proprii sub influenta curentului post - punk american si britanic. Genul muzical abordat este alternative pop/rock, garage rock, iar prestatiile live ale trupei reflecta pasiunea pe care membrilor ei o au pentru muzica.

Facebook: http://www.facebook.com/steelborn.ro/
Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=nhman8jl588

INFORMATII BILETE:

Biletele pentru concertul BOSQUITO de la Arenele Romane pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinele Muzica, Uman, Senia si IQ BOX, Say Shop, Beraria H si Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, la urmatoarele preturi:

- Golden Circle (in fata scenei) - 65 de lei
- Acces General - 45 de lei

In ziua concertului, la intrare biletele vor costa 70 de lei Golden Circle, respectiv 50 de lei Acces General

PROGRAM:
19:00 - Acces Public
20:00 - 20:30 - The Groovy Bastards
20:45 - 21:15 - Steelborn
21:30 - 00:00 BOSQUITO & Guests

Posesorii de suplimente meet & greet sunt asteptati la intrarea in backstage dupa concert pentru a se intalni cu trupa si sunt rugati sa pastreze suplimentul cu ei. Acesta nu se scaneaza la acces in momentul sosirii la Arenele Romane. Intrarea in backstage este langa standul de mancare din interiorul cortului Arenelor Romane.

REGULI DE ACCES
ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !!! Se fumeaza doar in locurile special amenajate !!!

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00, iar concertele incep la ora 20:00

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:00, dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane, nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o bratara speciala cu care pot intra si in zona de Acces General.

Accesul copiilor sub 7 ani nu este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de cel putin unul dintre parinti, la randul sau posesor al unui bilet valid. Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.

INFORMATII UTILE
Este interzis in zona de concert:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vin, vin fiert, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.

MASURI DE SIGURANTA
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane au facut inca 4 iesiri de urgenta in cort (cu sageti verzi pe harta de mai jos) asa ca acum sunt 6 plus inca una in spatele scenei. A fost instalat un sistem de iluminat automat in caz de intrerupere a curentului electric. De asemenea, vom avea si un pompier privat la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.

Harta Arenele Romane: http://bit.ly/hartaAreneleRomane

OBLIGATIILE PUBLICULUI
-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL;
-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top