Noutăți și comunicate

Program, premii si activitati pentru public la DrumStage Winter Groove in Club Quantic

22 noiembrie 2018
Program, premii si activitati pentru public la DrumStage Winter Groove in Club Quantic
Va reamintim ca duminica, 25 noiembrie 2018, va avea loc cea de-a saptea ediție DrumStage, intitulată "Winter Groove", in Club Quantic. Organizatorii DrumStage au pregatit cateva surprize pentru publicul care va veni in in club pe 25 noiembrie.
https://www.youtube.com/watch?v=f2be8ZU6q7M
Orice participant poate sa-si demonstreze abilitatile de tobosar in concursul DrumOmeter. Castigatorul va fi selectat in functie de cate batai pe minut poate sa atinga si va fi premiat spre finalul serii. De asemenea, organizatorii si GuitarShop organizeaza o tombola la care orice detinator de bilete poate participa. Castigatorii pot pleca acasa cu un cinel Meinl sau un set de bete semnate de invitatii speciali Anika Niles, Krimh Lechner de la Septic Flesh si Adrian Tabacaru. Este important sa pastrati biletele pentru validarea premiilor.



Programul DrumStage Winter Groove:
  • 18:00 - Meet & Greet "Krimh" Lechner + Adi Tabacaru (Meeting Point)
  • 18:30 - Acces public
  • 19:00 - Alex Halmagean
  • 19:30 - Meet & Greet Anika Nilles (Meeting Point)
  • 19:40 - DrumOmeter
  • 20:00 - Krimh Lechner
  • 21:00 - DrumOmeter
  • 21:15 - Anika Nilles
  • 22:15 - Premiile DrumOmeter & Tombola GuitarShop
  • 22:30 - Adrian Tabacaru
Fiecare artist prezent isi va intercala setul cu o sesiune de Q&A la care poate participa tot publicul prezent, punand intrebari.
Detinatorii de bilete Meet&Greet sunt rugati sa fie prezenti inainte de 18:00. Organizatorii au pregatit un Meeting Point, de unde vor fi preluati de un host si condusi la artisti.
La DrumStage WinterGroove parintii isi pot aduce copiii (intrarea gratuita pentru cei cu varsta de pana in 12 ani) pentru a-i familiariza cu acest instrument ritmic. Drumming-ul este o modalitate rapida si naturala de relaxare si de eliberare a energiei, prin care poti intra in doar cateva minute in ritmul muzicii, fara a avea experinta muzicala.
Biletele sunt in continuare disponibile pe ambilet.ro. In ziua concertului biletele vor fi disponibile si la intrare la pretul de 60 de lei.
https://www.youtube.com/watch?v=Y_OH3b4sLzI
DrumStage a ajuns la editia cu numarul 7 si va avea loc si in acest an in club Quantic, Bucuresti. Cu sprijinul GuitarShop vom avea un concurs cu premii de la Meinl si seturi de bete semnate de artistii prezenti, in timp ce Green Sound Team va avea grija ca spectacolul sa fie la nivelul invitatilor din acest an.
DrumStage este un eveniment prin care tobosari renumiti din tara si din strainatate isi etaleaza calitatile artistice. DrumStage este o platforma-concept prin care se promoveaza setul de percutie (tobele), in toate mediile existente, aducand acest instrument din spatele scenei, de unde suntem obisnuiti sa le vizualizam, in fata scenei, mai aproape de public, astfel incat sa fie indragit de cat mai multe persoane indiferent de varsta.

Pagina de FB a evenimentului - https://www.facebook.com/events/316548939125824/
Evenimentul este prezentat de X-Lab Solutions, in parteneriat cu Maximum Rock Romania.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top