Noutăți și comunicate

Program de acces la concertul The Temper Trap

20 februarie 2017
Program de acces la concertul The Temper Trap
Mai este o zi până când australienii de la The Temper Trap vor susține primul concert în România la Fratelli Studios, București! Trupa, aflată în turneul de promovare a celui mai nou album, Thick as Thieves, lansat anul trecut, îi va avea alături ca opening act pe bucureștenii de la The Mono Jacks.

Programul serii de marți, 21 februarie 2017, este după cum urmează:

  • Ora 19:00 – open doors @ Fratelli Studios
  • Ora 20:00 – concerte
Biletele pentru concert se găsesc în retelele iabilet.ro si eventim.ro, iar în limita locurilor disponibile se vor găsi și la intrare. Cei care și-au cumpărat deja bilete își pot achiziționa și suplimentul de ”Meet & Greet”. Reamintim că accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.

Trupa The Temper Trap se află în plin turneu de promovare a noului lor album, Thick as Thieves, lansat în 2016. Pe lângă București, turneul lor internațional cuprinde alte orașe mari precum Melbourne, Londra, Berlin, Viena, Milano, Paris, Lisabona și Cape Town. „Sweet Disposition”, piesa cu care trupa s-a lansat în 2009 și care-a propulsat-o în topurile mondiale, a strâns până în prezent peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Temper Trap – Sweet Disposition
(official video)
https://youtu.be/jxKjOOR9sPU

The Temper Trap au cântat în deschiderea turneelor internaționale Coldplay și Rolling Stones, au fost prezenți la mari festivaluri precum Glastonbury, Lollapalooza și Coachella, și au fost nominalizați în 2011 la prestigioasele BRIT Awards pentru cel mai bun artist nou internațional.

I-am descoperit pe The Temper Trap prin 2010 și primul lor disc a fost pe repeat multe luni de zile. Uite că acum urmează să împărțim scena cu ei. Cine a zis că dorințele nu se împlinesc?” – Doru Trăscău, The Mono Jacks

The Mono Jacks vor fi opening act marți seara, la concertul celor de la The Temper Trap. Trupa a prins viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău, ex-AB4, având un debut excelent cu primul disc Now In Stereo și adunând, în timp, în palmares o impresionantă activitate concertistică atât în cluburi cât și la mari festivaluri – Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF. Cel mai recent videoclip, „Drumul”, a fost lansat în această vară și este regizat de Dragoș Ometiță.

The Mono Jacks – Drumul (official video)
https://youtu.be/hq-MHfZtiQw


Nu ratați așadar ocazia de a-i asculta în premieră pe The Temper Trap în România! Concertul va avea loc marți, 21 februarie, la Fratelli Studios din București, iar în deschidere vor cânta The Mono Jacks. Biletele pentru concert pot fi comandate online pe

http://www.iabilet.ro. De asemenea, biletele sunt puse în vânzare în cadrul agențiilor Perfect Tour și pot fi achiziționate și de la Cafe Deko, Club Vintage, Berăria H, Hard Rock Cafe, Club Quantic, standul de bilete de la stația de metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele Muzica, Uman, Senia, IQ BOX și Say Shop.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top