Noutăți și comunicate

Program concert Harakiri for the Sky in club Quantic

20 februarie 2024
Program concert Harakiri for the Sky in club Quantic
Va reamintim ca cei de la Harakiri For The Sky revin cu un concert exclusiv în Club Quantic din București, sâmbătă, 24 februarie 2024. Trupele invitate sa deschida concertul sunt KARG si AFLMSMP.

Programul evenimentului :
19:00 - Acces public
20:00 - Concert KARG
21:00 - Concert AFLMSMP
22:20 - Concert Harakiri for the Sky

Detalii despre concert si link catre bilete gasiti aici.

Karg, trupa de post black metal din Austria, este proiectul solo al lui Michael V. Wahntraum, solistul principal al trupei Harakiri for the Sky, combinând elemente clasice de Black Metal cu influențe Post Hardcore și vocea puternică a lui Wahntraum. Versurile tratează în principal subiecte personale și biografice, scrise inițial în germana literară.

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (AFLMȘMP) este o formație de post-rock din București, formată din cinci membri. Fără vocalist, trupa creează muzică instrumentală cu o sonoritate puternică. Fondată în 2016, au cântat la evenimente importante precum Rockstadt Extreme Fest și Electric Castle, precum și la dunk!festival în Belgia, festivalul de referință pentru genul muzical cultivat de AFLMȘMP. Cu trei albume lansate, cel mai recent fiind lansat și pe vinil în colaborare cu dunk!records, trupa lucrează în prezent la cel de-al patrulea album.


Evenimente recomandate

Top