Noutăți și comunicate

Proconsul promite un super-concert 'Bun si Simplu' la Sala Palatului

7 octombrie 2016
Proconsul promite un super-concert 'Bun si Simplu' la Sala Palatului
Vineri, 7 octombrie 2016, sunteti invitati de la ora 19:00 la concertul trupei Proconsul la Sala Palatului din Bucuresti.

După 17 ani de activitate muzicală și mii de concerte, băieții de la Pronconsul cred că ceea ce este "bun și simplu" ajunge direct la inimile oamenilor. Astfel, trupa revine la Sala Palatului, după 5 ani, în cadrul unui spectacol cu muzică bună și invitați de seamă. Concertul are loc pe 7 octombrie (ora 19) și ne va plimba prin întreaga listă de hituri Proconsul, extrase din cele 10 albume ale trupei.

Hituri precum “Cerul”, “Pentru tine”, “De la ruși”, “Mi-ai luat inima”, dar și piese din repertoriul recent, precum “A mea și-a ta”, vor fi cântate de pe cea mai mare scenă a țării într-un spectacol de aproximativ două ore de muzică adevărată.

În era vitezei, a avalanșei de informații și a tehnologiei, Proconsul ne îndeamnă, în cadrul concertului de la Sala Palatului, către valorile simple care fac viața mai frumoasă, precum respectul, bunătatea și iubirea.

“Suntem nerăbdători să cântăm la Sala Palatului, să ne revedem cu toți prietenii noștri, cu cei care ne-au fost alături în atâția ani. Suntem de 17 ani împreună, e mai mult decât rezistă unele căsnicii în ziua de azi din păcate, dar vrem să le arătăm oamenilor că muzica de calitate nu se demodează niciodată, că dragostea, prietenia și sinceritatea fac ca viața să fie mai frumoasă pentru toată lumea, iar asta se va întâmpla și azi și peste 2000 de ani. Pentru Proconsul urmează două luni în care toate eforturile, emoțiile și gândurile se vor îndrepta spre seara de 7 octombrie când vom da tot ce avem mai bun", mărturisește Bodo, solistul trupei Proconsul.

Până la sfârșitul acestei luni, fanii își pot procura bilete la un preț promoțional, începând cu 40 de lei. Biletele pot fi achiziționate de la agenția Sălii Palatului, din rețeaua magazinelor Germanos, de la ghișeele Poștei Române sau online de pe http://www.iabilet.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă