Noutăți și comunicate

Proconsul lanseaza piesa „Martie Esti Tu”

29 martie 2016
Proconsul lanseaza piesa „Martie Esti Tu”
Povestea noastră continuă! Cântăm în continuare, în special pentru doamne și domnișoare, iar luna asta, ne-am decis că cea dintâi lună de primăvară merită să fie încheiată așa cum a început, cu bucurie și emoție, dar mai ales să fie dedicată femeii!

Martie este luna în care sărbătorim Femeia! Am vrut să aducem un omagiu femeilor de pretutindeni și să le arătăm respectul nostru. Am vrut să lansăm o melodie care să le aducă aminte că sunt speciale și că sunt deosebit de importante în viața noastră, a bărbaților.

Așa a apărut „Martie esti tu”, o piesă prin care ne propunem să sărbătorim sfârșitul lunii martie în același stil cald și plin de bucurie, cu care am sărbătorit începutul lunii și venirea primăverii.

Aceasta este o piesă dedicată femeilor, un imn închinat lor și o mulțumire muzicală, pentru că ne înseninează viețile și ne fac să fim mai buni!

Piesa „Martie esti tu” va putea fi auzită live, pentru prima dată, pe 7 mai 2016, în cadrul concertului susținut în Berăria H, din București! Până atunci, pregătim surprize frumoase pentru fanii noștri.

Vezi aici videoclipul piesei “Martie esti tu”:

https://www.youtube.com/watch?v=1QEmjjCVt0g

Mai multe informații găsiți aici:

https://www.facebook.com/ProconsulOfficial
https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania
https://www.facebook.com/umusicro/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top