Noutăți și comunicate

Primul show Vama acustic, la Hard Rock Cafe

8 decembrie 2014
Primul show Vama acustic, la Hard Rock Cafe
Luni, 08 decembrie 2014, BestMusic Live Concerts v-a pregatit la Hard Rock Cafe o surpriza ca tot suntem in luna cadourilor: primul show Vama acustic! Tudor Chirila si echipa v-au pregatit un setlist de zile mari cu toate hiturile care i-au facut celebri.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharestUn concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste.

Trupa Vama inseamna: Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris.Biletele pentru concertul acustic Vama din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si in magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. Acestea costa 70 de lei cu loc la masa (sau fara loc) si 90 de lei Vip cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe

Extra
- Aplicatia de Ios sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă