Noutăți și comunicate

Primul show din cariera FAMELESS, trupa lui Tiberiu Albu (Vocea Romaniei)

26 iunie 2015
Primul show din cariera FAMELESS, trupa lui Tiberiu Albu (Vocea Romaniei)
Vineri, 26 iunie 2015 sunteți invitați la un concert al trupei FAMELESS în Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



FAMELESS este numele trupei rock create in jurul lui Tiberiu Albu, castigatorul sezonului 4 de la Vocea Romaniei. Alaturi de Tibi, din formatie mai fac parte Monyo Csaba (chitara), Andrei Ilie (tobe), Serban Georgescu (bass).

Primul concert FAMELESS va avea loc pe 26 iunie la Hard Rock Cafe. Tibi, Serban, Andrei si Monyo vor canta in premiera piesele la care au lucrat in ultimele luni. Pentru ca in timpul concursului Vocea Romaniei Tiberiu Albu a primit numeroase sugestii de piese pe care sustinatorii lui si-ar fi dorit sa le auda cantate in finala, Tibi a decis sa le faca acestora o surpriza si sa cante cateva dintre aceste piese in premiera alaturi de noii lui colegi.



Biletele costa 30 de lei cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori) sau 50 de lei VIP cu loc in fata scenei. De asemenea, gasiti in vanzare si un numar limitat de 30 de bilete la pretul de 70 de lei care includ loc la masa in sala dar si Meet & Greet (intalnire cu artistii).

Biletele pentru concertul FAMELESS pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe dar si in reteaua iabilet.ro (Magazinul Muzica, Magazinele SAY Shop si VGeneration, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Un eveniment BestMusic Live Concerts si Agentia de Vise


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top