Noutăți și comunicate

Primul nume confirmat pe scena Drum Stage la Maximum Rock

23 septembrie 2014
Primul nume confirmat pe scena Drum Stage la Maximum Rock
Septimiu Hărșan, toboșarul trupelor Code Red, Necrovile, Spectral, The Thirteenth Sun, Indian Fall, Aria Urbană, FusionCore și Celest, va fi unul dintre toboșarii români de marcă ce va urca pe scena Drum Stage, în cadrul Maximum Rock Festival 2014 (24, 25 octombrie, Turbohalle, Bucuresti).

Septimiu (27 de ani), cu o experiență de 15 ani în spatele tobelor, are în prezent în pregătire un proiect internațional alături de chitaristul MiloÅ¡ Batoćanin (Synesis Absorption, Disdained) și basistul Doug Williams (ex-Origin, ex-Cephalic Carnage).

http://youtu.be/4lKjcordDiw

Este primul și singurul instrumentist român care a aparut în cunoscuta publicație Sick Drummer Magazine, cu trei ocazii - un articol, un feature pe compilatia "Brutal Beatings" si un interviu în exclusivitate, alaturi de mai multe clipuri publicate de-a lungul timpului pe site.

Primul set de tobe l-a avut abia în anul 2008, când, venind dintr-un background metal din zona thrash/speed, a început să aprofundeze mai multe abordări stilistice la tobe: jazz, funk, progressive rock, death metal și chiar beat-uri electronice. Septimiu a urmat cursuri de teoria muzicii, armonie și percuție clasică, în paralel fiind student și la Facultatea de Litere.

Drum Stage este un eveniment marca No City Studio prin care sunt promovați toboșarii români și conceptul de percuție. Ediția de anul acesta va avea un format interactiv, pe scenă fiind montate două seturi de tobe. Pe lângă solouri de tobe și demonstrații, toboșarii invitați vor lua parte și la drum battle-uri.

Mai multe detalii despre No City Studio:

https://www.facebook.com/pages/Nocity-Studio/133651986815992 Organizat pentru al doilea an consecutiv în cadrul Maximum Rock Festival, ediția de anul acesta a Drum Stage îi este dedicată lui Rareș Bratu, toboșarul trupei Wilder. Cu ocazia acestei ediții va fi donat un set de tobe ce a fost achiziționat cu ajutorul donațiilor făcute în cadrul concertelor Requiem for a drummer's dream ce au avut loc pe 17 mai (Fabrica, București) și 24 mai (Fiord, Târgoviște).

Mai multe detalii despre Requiem for a drummer s dream AICI. Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti!

Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul "must-see" al toamnei la Bucuresti, se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi: Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.


Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.

Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro)
Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: https://www.facebook.com/pages/Maximum-Rock-Festival/132903160204572

Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top