Noutăți și comunicate

Primul episod din aniversarea Phoenix 55, pe 19 aprilie la Arenele Romane

19 aprilie 2017
Primul episod din aniversarea Phoenix 55, pe 19 aprilie la Arenele Romane
Miercuri, 19 aprilie 2017, incepe seria evenimentelor aniversare a 55 de ani de Phoenix, cu ocazia zilei de naștere a liderului Nicu Covaci, în cadrul unui concert-eveniment desfășurat la Arenele Romane din București.


"‹
Pe parcursul anului 2017, vom sărbători 55 de ani de Phoenix prin patru concerte aniversare în București (Phoenix and Friends Rock Edition, Phoenix and Friends Gala Folk – concert unplugged, acustic -, SymPhoenix - concert simfonic sub bagheta dirijorului Daniel Jinga - și Phoenix Arhaic, alături de artiști reprezentativi pentru folclorul arhaic românesc), concerte aniversare în alte orașe din țară, lansări și expoziții, workshopuri și conferințe tematice.

Phoenix and friends Rock Edition va aduce pe scenă alături de Phoenix invitați speciali din zona rock-ului, muzicieni de valoare cu care Phoenix a colaborat de-a lungul timpului și care au schimbat, fiecare în felul lor, fața muzicii românești: Dan Andrei Aldea, Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob și Zdub), A G Weinberger, Rareș Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivăț și Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihăescu și Gabi Guriță Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex), precum și alți invitați-surpriză. Îl vom asculta la Arenele Romane și pe Malcolm J. Lewis, celebru pentru colaborările cu artiști ca Ozzy Osbourne sau Humble Pie, iar un loc aparte în cadrul concertului va fi rezervat unor artiști foarte tineri, chitariștii Flavia Staicu și Andrei Cerbu, amândoi în vârstă de 14 ani - care fac parte din programul de susținere a tinerilor muzicieni desfășurat în ultimii ani de către membrii formației Phoenix.

După concertul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 aprilie va fi dedicată unui concert de tip jam-session al formației Phoenix în clubul Tribute, în cadrul unui eveniment restrâns cu ocazia zilei de naștere a lui Nicu Covaci. Vom sărbători împreună cu Nicu cei 70 de ani de viață și cei 55 de ani pe scenă alături de Phoenix, într-o noapte unică, deschisă prietenilor, fanilor, reprezentanților mass-media, și tuturor celor care au făcut ca fenomenul Phoenix să existe acum și până acum!

Biletele pot fi achiziționate pe ambilet.ro și la sediul ProMusic Events (str. Traian Demetrescu nr.9). Evenimentul Phoenix 55 and friends – Rock Edition este susținut de Guard One, D B Schenker, Cristaxi, Rock FM.

Prețul biletelor:
  • Primele 250 de bilete vândute în rețeaua ambilet.ro: 75 lei
  • Următoarele 250 de bilete: 90 lei
  • După vânzarea primelor 500 de bilete, prețul celor rămase va fi de 120 lei.
  • Categorie VIP ! Număr limitat de bilete VIP, care includ: accesul la evenimentul de la Arenele Romane, acces la Atferparty (aniversare Nicu Covaci 70, club Tribute), cadou promoțional din partea formației Phoenix, sesiune foto și de autografe = 300 lei.
  • Accesul la afterparty – club Tribute – este posibil numai prin achiziționarea biletelor de categoria VIP la evenimentul de la Arenele Romane.


    Evenimente recomandate

    Evenimente și noutăți de azi

    Top