Noutăți și comunicate

Primul DVD al trupei Luna Amara a fost lansat pe 2 martie in Club Control

4 martie 2017
Primul DVD al trupei Luna Amara a fost lansat pe 2 martie in Club Control
Joi, 2 martie 2017, Luna Amara a lansat printr-un concert în Club Control din Bucuresti, primul DVD intitulat „Live la Conti”, avand pe scenă invitați muzicieni precum Adrian Despot (Vița de Vie), Catalin Chelemen (Coma), Dan Georgescu (byron) sau Oigan (Kumm, Robin and the Backstabbers).



DVD teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=nMj8FWIJlLg

DVD-ul este disponibil in format fizic online pe Getmusic.ro (http://smarturl.it/LiveLaConti) sau eMag, precum și in librăriile Carturești, magazinele Muzica și RockShop. Deasemenea, cele 22 de melodii sunt disponibile pentru streaming sau download pe toate platformele digitale la acest link: https://UMR.lnk.to/LiveLaContiPR.

Luna Amară – Oraș (Live la Conti)
https://youtu.be/MH8uoQApeNg

Filmat la sfârșitul anului 2013 în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj, clădire-simbol a orașului, realizat de Resize Media (http://www.resize-media.com) și lansat sub egida casei de discuri Universal Music România, DVD-ul „Live la Conti” reunește piese din toată cariera trupei și este o mărturie a energiei și a sentimentelor pe care Luna Amară reușesc să le dezlănțuie pe scenă, în fața publicului. În plus, pe lângă concertul integral (peste două ore de material), DVD-ul mai conține și un documentar despre istoria de 17 ani a formației, văzută atât prin ochii membrilor săi cât și prin cei ai altor oameni importanți pentru Luna Amară, inclusiv colegi muzicieni din alte formații.

Luna Amară:
Mihnea Blidariu – voce, chitară, trompetă
Nick Făgădar – voce, chitară
Șerban Onțanu-Crăciun – chitară
Sorin Moraru – bass
Răzvan Ristea – tobe

Contact Luna Amara:
http://fb.com/lunaamaraband
http://www.luna-amara.ro

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro/lunaamara


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top