Noutăți și comunicate

Primul concert Unearth in Romania, in club Fabrica

15 septembrie 2014
Primul concert Unearth in Romania, in club Fabrica
Luni, 15 septembrie 2014, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un concert al trupei Unearth în Club Fabica.

Prețul unui bilet este de 35 lei.



Pe 15 septembrie Metalhead.ro te invita la primul mare show al toamnei cu o trupa americana de metalcore de top pentru prima data in Romania: Unearth in club Fabrica din Bucuresti, probabil cel mai bun loc pentru concertele de metalcore si hardcore din tara.

Showul americanilor la Bucuresti este unul dintre warm-up party-urile pentru Metalhead Meeting 2014 ce va avea loc la Arenele Romane pe 27 septembrie 2014 si ii are ca headlineri pe Paradise Lost si Finntroll.



Showul Unearth de la Bucuresti face parte din turneul european al trupei care incepe pe 29 august si trece prin tari ca Germania, Olanda, Uk, Belgia, Franta, Elvetia, Cehia, Austria, Suedia, Italia dar mai ales prin Romania !

Inca 3 trupe vor fi prezente pe afis, trupe pe care le vom anunta cat de curand !

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/312755852231121/

Unearth s-au format in 1998 si canta cel mai pur metalcore pe care il poti asculta vreodata si este o trupa recomandata fanilor Lamb Of God, Kswe sau Everytime I Die. Cu 5 albime la activ, cel mai recent din 2011 "Darkness in the Light", americanii tin pozitia de headliner la cele mai importante festivaluri de profil din lume.

http://www.youtube.com/watch?&v=MjVzqkSoAls



Vino pe 15 septembrie la fabrica sa asculti piese ca "Ny Will Be Done", "Hail The Shrine", "Sanctity of Brothers", "Giles", "My heart bleeds no longer" sau "Endless" !

http://www.unearth.tv | http://www.facebook.com/unearthofficial

Biletele pentru concertul Unearth pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour -> http://www.iabilet.ro/retea) din toata tara la urmatoarele preturi:
- 35 de lei - early bird pana pe 11 august (doar 100 de bucati!)
- 45 de lei - pana pe 15 septembrie
- 50 de lei la intrare

Un eveniment Metalhead si Bring The Noise powered by Ciuc Premium si Rock Fm !


Evenimente recomandate

Top