Noutăți și comunicate

Primul concert TAXI din 2016

11 ianuarie 2016
Primul concert TAXI din 2016
Joi, 14 ianuarie 2016, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru primul concert TAXI din 2016! Prinde-ți centura de siguranță și aliniază-te la startul unei curse printre hituri - “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Ești iubibilă” și multe alte piese celebre, pline de umor și ironie, marca Dan Teodorescu!În cel de-al 17-lea an de activitate, TAXI are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezență la Eurovision, opt albume, multe clipuri și nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante și versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al formației într-o experiență memorabilă, de la care pleci cu fruntea descrețită și cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, pe 14 ianuarie 2016, de la ora 21:30, pentru a cânta hit după hit și a te bucura de reîntâlnirea cu una dintre trupele tale preferate, într-o atmosfera unică!

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzică Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țară), dar și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
- 80 de lei, cu loc VIP în fața scenei (doar la 80 de bilete);
- 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 60 de lei.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă