Noutăți și comunicate

Primul concert Riverside in Romania

8 mai 2011
Primul concert Riverside in Romania
Agentia Twin Arts si Institutul Polonez din Bucuresti va invita la primul concert in Romania al trupei de progressive rock Riverside.

Infiintata in 2001, in Varsovia si avand 4 materiale discografice la activ, dintre care ultimele trei la prestigioasa casa de discuri Inside Out Records, Riverside sunt una din cele mai bine cotate trupe de progressive din Europa.

Un turneu european in deschidere la Dream Theater in 2007 i-a ajutat sa isi consolideze definitiv acest statut.

In luna mai Riverside se vor afla in plin turneu aniversar, iar Romania se afla, in premiera, pe agenda lor, alaturi de Anglia, Germania, Belgia, Franta, Olanda etc.

Evenimentul la care va invitam va avea loc in clubul Kulturhaus din Bucuresti, in data de 8 mai. Accesul publicului se va face incepand cu ora 20.00 iar concertul va incepe la ora 21.00.

Opening act va fi grupul polonez de post rock Tides From Nebula aflati si ei pentru prima data in tara noastra.

Partenerul acestui eveniment este Institutul Polonez din Bucuresti, care aniverseaza 10 ani de existenta. De asemenea, Institutul Polonez din Bucuresti dedica evenimentul Zilei Poloniei.

Biletele vor fi puse in vanzare la pretul de 35 de RON si se vor gasi in reteaua Eventim (Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas ) si online pe http://www.eventim.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă