Noutăți și comunicate

Primul concert Modiwo la Bucuresti, in Puzzle Club

28 martie 2014
Primul concert Modiwo la Bucuresti, in Puzzle Club
Vineri, 28 martie 2014, de la ora 21:00, world music, alternative, pop rock, electro, toate la un loc pot fi spuse despre Modiwo, amestecate și luate separat in Club Puzzle. Cântă la chitară, bas, tobe, clapă, dar și la instrumente neconvenționale, la didgeridoo, flaut sau drâmbă. Au ales să facă muzică după un traseu numai de ei știut, fără să țină cont de bariere, de canoane, de ce se face și ce nu.

Accesul se face pe baza de bilet (15 lei). Biletele sunt disponibile prin iabilet.ro.

Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzleÎn felul acesta s-a născut una dintre cele mai originale trupe clujene, recunoscută pentru nonconformismul său, apreciată pentru creativitatea sa. Modiwo vine pentru prima dată la București pentru a susține un concert, în club Puzzle, în data de 28 martie.

Cei cinci membri ai trupei, Oxana, Adi, Reni, Tudor și Cristi, combină elemente tradiționale din mai multe culturi - africană, amerindiană, japoneză, asiatică, balcanică, nord-scandinavă - pe ritmuri și stiluri moderne, lăsându-se de multe ori conduși de inspirația de moment. Poate că din acest motiv niciun concert Modiwo nu seamănă cu altul.

Modiwo înseamnă MOzaic Diversity of the WOrld. Trupa și-a propus să adune muzica lumii într-o singură idee și probabil va lucra la acest concept la nesfârșit. Mai important e că oameni de naționalități diverse se regăsesc în muzica Modiwo, după cum a demonstrat experiența de până acum.


Până la concertul din 28 martie, când Modiwo se va prezenta pentru prima dată în fața Bucureștiului, o mostră video:
http://www.youtube.com/watch?v=40SZ4EkCAxM


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă