Noutăți și comunicate

Primul concert HTETHTHEMETH in turneul de lansare a albumului Best Worst Case Scenario, in Club Fabrica

1 aprilie 2016
Primul concert HTETHTHEMETH in turneul de lansare a albumului Best Worst Case Scenario, in Club Fabrica
Turneul de promovare a albumului HTETHTHEMETH - Best Worst Case Scenario incepe in Bucuresti, pe data de 1 aprilie 2016, in Club Fabrica. Spectacolul va fi completat de Tiarra si Aeon Blank.



HTETHTHEMETH este una dintre cele mai enigmatice aparitii pe scena muzicala, cu un stil unic si fara o limita de exprimare. Muzica neumana practicata de trupa sare fara timiditate de la metal abundent in elemente avantgarde si progressive, cocheteaza cu elemente ambientale si gothic, si ajunge pana la blues si bossa nova. Peisajul este intregit de un spectacol teatral unic, brasovenii reusind sa uimeasca audienta de fiecare data. Au reusit si anul trecut cand au castigat premiul cel mare al concursului Global Battle Of The Bands, anul acesta urmand sa reprezinte Romania la finala mondiala.

2016 este si anul aparitiei celui de-al doilea album al trupei. Cu un titlu sugestiv, BEST WORST CASE SCENARIO este privit ca o coloana sonora a unui film imaginar, muzica propunandu-si sa creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente, unele placute, altele reci, unele confuze, altele depline.



https://www.facebook.com/Hteththemeth
https://www.facebook.com/TiarraRO
https://www.facebook.com/AeonBlank


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top