Noutăți și comunicate

Primul concert David Garrett in Romania are loc la Sala Palatului din Bucuresti

ANULAT !!!
15 mai 2018
Primul concert David Garrett in Romania are loc la Sala Palatului din Bucuresti

În urma unor informații primite cu puțin timp în urmă, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că violonistul DAVID GARRETT își amână concertele din cadrul turneului modial ”EXPLOSIVE LIVE” din cauza unor probleme severe de sănătate.Artistul urma să susțină dou ă concerte la București, în zilele de 8 și 9 iunie, evenimente care aveau deja un grad de ocupare de 95%. Show-urile de la București au fost reprogramate și se vor desfășura pe 13 și 14 septembrie, la Sala Palatului, de la ora 20:00. 

Noile detalii, 15 mai 2018

CONCERTELE ARTISTULUI DAVID GARRETT DIN CADRUL TURNEULUI ”EXPLOSIVE LIVE”, PROGRAMATE PENTRU LUNA IUNIE, SE AMÂNĂ.

LA BUCUREȘTI, CONCERTELE VOR AVEA LOC
PE 13 ȘI 14 SEPTEMBRIE 2018

În plină perioadă de recuperare, violonistul David Garrett este din păcate forțat să amâne concertele "Explosive Live" de la Sofia (6 iunie) și de la București (8 și 9 iunie).
Astfel, concertele artistului David Garrett de la București au fost reprogramate în zilele de 13 și 14 septembrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00.

David Garrett este aproape de finalul perioadei de recuperare după o operație de hernie de disc. Cu toate acestea, la recomandarea medicilor, a fost necesară amânarea acestor 3 concerte.

Artistul regretă și este profund dezamăgit că nu va putea susține concertele programate pentru luna iunie, deși face efoturi pentru refacerea condiției fizice pentru reluarea turneului său spectaculos. Este în același timp profund recunoscător pentru suportul, loialitatea și înțelegerea pe care fanii săi, din întreaga lume, i-au arătat-o în ultimele săptămâni.

"Mă simt mai bine acum, dar, din păcate, recuperarea completă durează mai mult decât mă așteptam", declară violonistul.
"Cu toate că prognosticul medicilor este încurajator și se așteaptă la o recuperare deplină, din păcate, nu îmi permit încă să susțin spectacole. În momentul de față, cel mai important lucru este să am grijă de mine și de recuperarea mea completă din punct de vedere fizic indiferent de cât timp este necesar. Deși mă simt mai bine, din păcate acest lucru înseamnă de asemenea și anularea mai multor concerte. Întrucât am primit foarte multe mesaje și urări de însănătoșire grabnică, vreau să vă spun că apreciez înțelegerea dumneavoastră și vă mulțumesc încă o dată pentru cuvintele de susținere și pline de afecțiune. Îmi dați o putere extraordinară și mă ajutați să trec prin aceste momente dificile. Aștept cu nerăbdare să vă revăd în curând la unul dintre concertele anunțate.”

Toate biletele pentru concertele de la Sala Palatului București rămân valabile pentru noile date; biletele pentru data de 8 iunie vor fi valabile doar pentru concertul din 13 septembrie, iar biletele pentru data de 9 iunie vor fi valabile numai pentru cel din data de 14 septembrie.
În același timp, persoanele care vor dori recuperarea contravalorii biletelor, sunt rugate să se adreseze punctelor de vânzare de unde acestea au fost cumpărate.

Turneul David Garrett & His Band - “Explosive Live” 2018:

13.09. - RO – Bucuresti Sala Palatului ** ** Biletele pentru 08.06. sunt valabile doar pentru 13.09
14.09. - RO – Bucuresti Sala Palatului ** ** Biletele pentru 09.06 valabile doar pentru 14.09.
29.09. - BG – Sofia Arena Armeec ** ** Biletele pentru 06.06 valabile pentru 29.09
03.10. UA – Kiev National Palace
04.10. UA – Kiev National Palace
06.10. RUS – St. Petersburg Ice Palace
07.10. RUS – Moscova Crocus City Hall
10.10. H – Budapesta Arena Budapest
12.10. SLO – Ljubljana Center Stozice
13.10. HR – Zagreb Arena Zagreb
17.10. I – Roma Palalottomatica
19.10. I – Florenta Mandela Forum
20.10. I – Milano Forum Assago
21.10. I – Bolzano Palaonda
31.10. MEX – Merida Coliseo Yucatan
02.11. MEX – Mexico City Auditorio Nacional
04.11. MEX – Guadalajara Auditorio Telmex
07.11. MEX – Monterrey Arena MonterreyVineri, 8 iunie 2018, sunteti asteptati la concertul crossover al lui David Garrett la Sala Palatului din Bucuresti.Până în prezent, David Garrett și-a fascinat fanii români cu spectacolele sale de muzică clasică la renumitul Festival "George Enescu" în 2011, 2015 și 2017. În sfârșit, anul viitor va veni aici cu programul său crossover! După succesul răsunător înregistrat în prima parte a turneului "EXPLOSIVE -LIVE", David Garrett anunță data primului său concert crossover din România, în luna iunie 2018!

Turneul ”EXPLOSIVE-LIVE” a început în luna noiembrie 2016 și nu se va încheia foarte curând, căci succesul uluitor a bătut toate recordurile concertelor sale anterioare. Numai în primele trei săptămâni ale turneului, au fost vândute peste 200.000 de bilete, urmate de alte 100.000 de bilete vândute pentru concertele susținute în primăvara acestui an.

În urma cererilor primite în număr impresionant din partea fanilor, David Garrett, cel mai rapid violonist din lume, a inclus România în programul turneului ”EXPLOSIVE-LIVE” și va concerta pe 8 iunie 2018, la Sala Palatului din capitală.

Biletele au fost puse în vânzare vineri, 15.09.2017, la prețuri ce pornesc de la 140 lei și pot fi achiziționate din rețeaua EVENTIM sau online de pe http://www.eventim.ro.

” Acest turneu este ca și cum n-aș mai fi făcut nimic înainte!” explică David.

Interpretările electrizante ale unor hituri rock precum ”Purple Rain” sau ”They Don't Care About Us”, cele mai mari hituri internaționale pop ca ”Viva la Vida”, sau aranjamentele sale muzicale ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi ”Simfonia Nr.5” a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau ”Vara” de Antonio Vivaldi precum și ale celor mai apreciate compoziții ale sale ca ”Furious” și ”Explosive” sunt doar câteva dintre melodiile care le oferă spectatorilor momente de exaltare unice, ridicându-se în picioare, dansând și aplaudând cu frenezie.

David Grarett cântă pe o vioară “A. Busch” Stradivarius ce datează din anul 1716 și este cel mai rapid violonist din lume, înregistrat în Guinness World Records pentru interpretarea "Flight of the Bumblebee" de Nikolai Rimski-Korsakov în 66, 56 secunde, iar mai târziu în 65, 26 secunde.

(2) PrimulconcertDavidGarrettin..._JKWzUxuSY.jpg
Magnificul David Garrett cântă la vioară amețitor de frumos, cu un sunet cald, rotund și catifelat, având o tehnică absolut senzațională, ce-i permite reliefarea fiecărui sunet, oricât ar fi de pasager, într-o egalitate dezarmantă. Nici o notă nu este neimportantă, nimic nu scapă din curgerea perfecțiunii.

Un Paganini printre stelele pop și un Jimi Hendrix printre violoniști, DAVID GARRETT este ”Violonistul Diavolului” a epocii noastre, superstarul internațional care estompează barierele dintre Mozart și Mettalica. Lăudat pentru pionieratul trendului crossover precum și pentru virtuozitatea excepțională a interpretărilor sale, David este la fel de talentat în egală măsură, când interpretează cele mai complicate compoziții clasice alături de marii dirijori sau orchestrele simfonice de renume mondial, și cele mai mari hituri rock, pe stadioane.

Admirat de milioane de fani din intreaga lume, DAVID GARRETT are la activ milioane de bilete vândute, este deținătorul a 23 de discuri de aur și 16 de platină obținute în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. Pentru cel mai recent album intitulat ”EXPLOSIVE”, David Garrett a fost distins cu Aur în Germania și Austria, la numai câteva săptămâni de la lansarea acestuia pe piață. DAVID GARRETT combină carisma unui rock-star cu un fel de virtuozitate înnăscută a celor mai buni instrumentiști ai timpului nostru.

Nu pierdeți o seară minunată cu DAVID GARRETT & HIS BAND! ”EXPLOSIVE-LIVE”, un concert unic de crossover din care nu vor lipsi cele mai puternice melodii rock, balade și, desigur, puțină muzică clasică de cea mai bună calitate.

Vă invităm să vă rezervați biletele pentru concertul anului 2018!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top